Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy átok ül rajtad, van módszer, amelyet otthon magad is alkalmazhatsz, reméljük, sokat köszönhetsz majd ennek a boszorkányoktól ellesett tippnek. Persze sokan nem bíznak az ilyen módszerekben, de ha nincs pénzed menő jósokhoz, látókhoz elmenni, próbáld ki otthon ezt az ingyenes módszert, és el fogsz csodálkozni, mennyire megfordul az életed.  Ha megfelelően csinálod, meditálsz, és elengeded a negatív gondolataidat, az átok levétele könnyen sikerülhet majd.
Hozzávalók:

Egy kisebb borostyánkő, langyos csapvíz, szappan és egy sima asztal.

Hirdetés

Így csináld:

Sikáld le a követ vízzel és szappannal, majd helyezd a sima, tiszta asztal lapra vagy más felületre, és hagyd megszáradni. Ha már száraz, jobbról balra söpörj át rajta a kezeddel néhányszor, és helyezd az asztalra a követ. Tartsd fölé a tenyered, és mondd el ezt a mondatot: parancsolom, hogy minden engem ért támadást magadba szívj, és azonnal lökd is ki magadból a gonosz energiákat!

Ezzel meg is vagy. Boszorkánybabona szerint a kő magába szívja a rontást, majd kilökve magából semlegesíti azt. A borostyánt tartsd magadnál, ugyanis védelmező talizmánodként fog a jövőben működni.

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésÚgy érzed megátkoztak? Így szabadulhatsz meg a rontástól a középkori boszorkányok módszerével
error: Content is protected !!