Hirdetés

Hirtelen összerogyott és azonnal elhunyt Básthy István, Csisztu Zsuzsa ex férje, miután végigbulizta az éjjelt Doszpot Péter feleségének egykori szülinapi partiján. Mintha csak saját maga rendezte volna meg előre a halálát.

Básthy Istvánt akkor ismerték meg, amikor 1996 és 2004 között Csisztu Zsuzsa férje volt, válásukról napi szinten beszámolt akkoriban a sajtó. A férfinak már akkor is szívbetegsége volt, 1996-ban és 2004-ben is kellett műteni.

Problémája azóta is rányomta a bélyegét az életére, és vigyáznia kellett magára. De tudta kezelni ezt a helyzetet, amire jellemző például, hogy gyakran mondta közeli ismerőseinek, hogy barátai között, egy buliban szeretne meghalni. Senki sem gondolta, hogy ez egyszer valóban így lesz.

Hirdetés

Azon az estén a Spoon hajón tartotta születésnapi partiját Doszpot Péter felesége, amire hivatalos volt a 62 éves Básthy István is, aki egyszer csak, a parkett közepén összeesett, és nem mozdult többet. Azonnal néma csönd lett a teremben a döbbenettől, Doszpot ugrott oda egyből segíteni.

A hírek szerint szívrohamot kapott. A mentők megérkezése után még 30 percig próbálták visszahozni az életbe, de már nem tudták megmenteni. A születésnapon sok sztár volt ott – Bochkor GáborHajdú Péter -, akik szerint semmi sem utalt a tragédiára, Básthy jókedvű volt és évezte a bulit.

Egykori felesége, Csizstu Zsuzsa is megszólalt az ügyben, holott hosszú ideje nem beszéltek egymással, lévén a 2004-es válás után nem volt jó köztük a kapcsolat. Az esetet megdöbbentőnek nevezte ő is, de szerinte egykori férje sosem spórolt az erejével, és halála éppolyan feltűnő lett, mint az élete volt.

Facebook Hozzászólások

HirdetésDoszpot feleségének partiján halt meg Csisztu exférje, borzasztó részletek
error: Content is protected !!