Hirdetés

A férfi legyen férfi, ezek a csillagjegyek megfelelnek ennek!

 

Kos

Hirdetés

Bár figyelmetlen, hirtelen, meggondolatlan és nyers, a nők mégis rajonganak a Kos férfiért. Ő ugyanis vezér egyéniség, mindenben az első. Egy Kos férfit sohasem lehet elfelejteni, mert mindenki más már csak a második lehet utána. Nem kell, hogy jóképű legyen, az sem, hogy gazdag, mindig megvan a hatalmas energiája, hogy bárkit meghódítson, és ezt a hódítást sosem lehet elfelejteni.

Skorpió

A Skorpióban együtt van minden, amit a nők egy igazi, intenzív szerelemtől várnak. Ezt csak a Skorpió tudja megadni, a legnagyobb mélységeket és a legnagyobb magasságokat. Nem könnyű kiérdemelni a Skorpió férfi különleges szerelmét. Testi erejére vigyáz, és ha valamit elhatároz, semmi sem állhat útjában. Társáért ölni is képes.

 

Bak

A sikeres Bak férfinál nincs jobb társ. Akit ő kiválaszt partnernek, annak soha többé nem lesz semmi gondja az életben, mert egy hatalmas támaszt kapott magának. Lehet, hogy a Bak kissé mogorva, magának való, de mindent megad a családjának, és mindig lehet rá számítani a bajban, ő nem az, aki cserben hagyja szeretteit. Ráadásul a legszebb férfiak a földjegyekből kerülnek ki, Bikák, Bakok.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 3 férfi a legjobb csillagjegye szerint, mindenki az elsőt irigyli!
error: Content is protected !!