Hirdetés

Ezekben a nőkben ott van, amitől valakit nagy betűs hölgynek tartanak, akiért mindenki megbolondul, nemcsak a férfiak.

A nők rangsora a csillagjósok szerint

12. – Ikrek

Hirdetés

Az Ikrek számára önmaga az élvezet forrása, egyáltalán nem küzd, hogy ő legyen a legjobb nő a világon. Az Ikrek csak érdeklődve végigviharzik az életen, akármilyen elismerés, karrier vagy vagyon hajhászása nélkül is. Igen, valóban nem is lényegesek ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nőiesség szempontjából, de ennek ellenére az Ikrek mindig kerít magának társat, ritkán magányos.

 

11. Szűz

A Szűz egy nagyon eszes nő, aki hamar tud alkalmazkodni a körülményekhez. Ha kedvel valakit, ő lehet az ideális nő, vagy akár a szépségkirálynő. De mégis szeretik a nők is, a férfiak meg imádják szolgálatkészségéért, amiért mégis csak a 11., az a kritizáló hajlama okán van.

10. Nyilas

A Nyilas nő klassz, de mivel nagyon önálló természete van, bajos az ideális nőnek nevezni. Persze, a Nyilasnak mindig sok imádója akad, de nem amiatt, mert ő lenne a csodálatos nő, csak kiszámíthatatlansága vonzza a többieket köré. Ennek az az oka, hogy a férfiak hamar megunnak egyes nőket, hát a Nyilast képtelenség megunni.

9. Kos

Egy Kosnak minden előfeltétel adott ahhoz, hogy ő legyen az ideális nő, mégis igencsak messze van ettől. Eszméletlenül szép, okos, ambiciózus, energikus, de… De pont ezek a pozitív tulajdonságok az akadályai annak, hogy ő legyen az ideális nő. Ugyanis a Kos inkább megrémíti a férfiakat, nem annyira vonzza. Persze, vannak bátor férfiak, akik készek egy ilyen vadóc megszelídítésére, de ők meglehetősen kevesen vannak.

8. Bak

A Baknak tök mindegy, ideális nőnek tartják-e, nem erre hajt. Ezen kívül nem is igazán tudja, mire jók ezek, talán azért, mert ezek a nők enélkül is nagyszerűen eléldegélnek. A Bak még az otthoni homályban , borzas hajjal is szépség királynőnek hiszi magát, viszont ha kimenne, meghódíthatná a világot, de nem fog.

7. Bika

A Bika nők imádják a szép ruhákat és más jellegzetesen női dolgokat. Emellett a Bika egy hihetetlen művésznő is: egyszer magában duzzog, máskor pedig ártatlan virágszál módjára pislog, vagy akár a hideg díva szerepében tetszeleg. De időről időre előtör erős, maszkulin jelleme, ami miatt igencsak messze kerül az ideális nő pozíciójától.

6. Vízöntő

Egy Vízöntő mindig mindenki érdeklődését elnyeri furaságával, éteri szépségével. Csak egy nagy probléma van, tudniillik a Vízöntő nem igazán bírja, ha valakit érzelemmel kell közelítenie. Ezek a nők boldogan lesznek csak a barátaid, ezért nem lesznek tökéletes nők sosem a Vízöntők.

5. Rák

A Rák nők már-már közel vannak a tökéleteshez, ördögien szépek, okosak, és gondoskodóak. A gond az, hogy túlságosan nagy szerepet tölt be életükben a gondoskodó anya szerep, így az életük többi aspektusára sokkal kevesebb figyelmet fordítanak, gyakran meg is feledkeznek róla.

4. Halak

Tökéletesen alakítja a „nő” szerepét, akit meg kell óvni, védeni a világ viharaitól. Ez persze gyakran megbolondítja a férfiakat. Csak egy baj van: a Halak azt akarja, hogy ezután békén hagyjuk és élhessen tovább saját, rózsaszín ködös álomvilágában.

3. Oroszlán

Az Oroszlán nő egyszerűen a világ császárnőjévé válhat. Hihetetlenül nagyvonalú, lenyűgöző, okos, és a legfontosabb: hatalmas önértékeléssel bír. De csak egyszer próbáld meg megakadályozni, hogy megfojtsák, eltapossák a konkurensüket… Ezért az oroszlán csak a harmadik helyet foglalhatja el.

2. Skorpió

Ezekben a nőkben van egy mágikus erő, amivel bármilyen férfit megszereznek, akit akarnak, és sosem eresztik, csak, ha ők akarják. A Skorpió nők még ha nem is szépek, rendkívül vonzóak, okosak és kellőképpen alattomosak. Nagyon tudják, hogy hogyan kell a környezetüket megvezetni, kontroll alá vonni és sokszor bizony kihasználni.

1. Mérleg

Egy Mérlegben megvan az összes tipikus női tulajdonság. Persze nemcsak a pozitívak, a negatívak is. De a Mérleg mindezt olyan bájjal, kellemesen adja elő, hogy a férfiak ragadnak rá. A mérleg mindamellett nem veszekedős, és kellemesen beszél, ráadásul uralkodó bolygója a Vénusz, ezért a legtöbb szépséget, vonzerőt ő birtokolja a csillagjegyek között.

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésMegvan a nők rangsora horoszkóp jegyük szerint! Te hányadik helyre kerültél?
error: Content is protected !!