Hirdetés

A 92 éves ural­kodó nem érezte jól magát csü­tör­tö­kön, ezért nem tudta el­látni hi­va­ta­los fel­ada­tait.

II. Erzsébetnek le kellett mondania egy csütörtöki hivatalos látogatását a Szent Pál-székesegyházban, ahol Angelina Jolie-val is találkozott volna. A színésznőt ugyanis a Szent Mihály és Szent György rend tiszteletbeli tagjává választották. A székesegyházban pedig a rend fennállásának 200. évfordulóját ünneplik.

Az uralkodó azért nem tud elmenni a rendezvényre, mert megbetegedett. A Buckingham-palota szóvivőjének tájékoztatása szerint a királynőt megviselte az időjárás, ezért nem tud részt venni az ünnepségén. II. Erzsébetet Eduárd kenti herceg képviseli majd a ceremónián, illetve a rend nagymestere.

Hirdetés

A 92 éves királynőhöz nem hívtak orvost, és a terveknek megfelelően csütörtök délután a londoni Buckingham-palotából a Berkshire-ben található Windsori kastélyba utazik. A jövő héten pedig Skóciában lesz hivatalos jelenése – írja a Daily Mail.

II. Erzsébet egyébként a brit királyi család leghosszabb ideig uralkodótagja, 65 éve van a trónon. Nemrégiben szemműtéten esett át, de abból is gyorsan felépült.

Facebook Hozzászólások

HirdetésBaj van! Most jött a hír Erzsébet királynő betegségéről
error: Content is protected !!