Hirdetés

A 36 éves Meghan most Harry her­ceg és II. Er­zsé­bet ol­da­lán je­lent meg a Buckin­gham-pa­lo­tá­ban egy ki­emelt ese­mé­nyen.

Sussex hercegnéje és hercege II. Erzsébet oldalán fogadta szerdán a Buckingham-palota báltermében a 92 éves uralkodó híres vendégeit, köztük David Beckhamet és Sir Lenny Henry-t is – írja a Daily Mail.

A Queen’s Young Leaders, azaz a Királynő Fiatal Vezetői elnevezésű díjátadón immár negyedik éve ünneplik azoknak a fiataloknak az eredményeit, akik jelentős változásokat értek el a szakterületükön. A Nemzetközösségbe tartozó államok tagjai kaphatják meg a díjakat. Idén Meghan hercegnének és Harry hercegnek kellett köszöntenie a  résztvevőket, pedig ez eddig mindig II. Erzsébet feladata volt.

Hirdetés

Meghan hercegné két héten belül már másodszor tűnt fel a királynő oldalán, de most Harry herceg is velük is tartott. A 36 éves egykori színésznő megjelenése sokak szerint egyre inkább hasonlít sógornőjére, Katalin hercegnére. Az eseményen ugyanis lágy esésű hullámokban viselte sötét haját, illetve púderrózsaszín Prada kosztümöt viselt, elegáns fekete magassarkúval.

Az uralkodó és a hercegné először június 14-én vállalt közösen hivatalos feladatot, akkor Chesterben adtak át egy hidat. A testbeszéd szakértők szerint II. Erzsébet megbízott Meghan képességeiben, bár az egykori színésznő a mostani fogadáson is megszegte a protokollt, ugyanis keresztbe tett lábakkal foglalt helyet Harry herceg mellett, pedig ezt nyilvánosan nem tehetné meg.

Egyébként annak idején Dianát is lefotózták nyilvános eseményen keresztbe tett lábakkal:

ripost
Facebook Hozzászólások

HirdetésNagyot hibázott Meghan Markle (fotó)
error: Content is protected !!