Hirdetés

Nem kegyelmez

Mostantól a végrehajtón áll, hogy mikor megy ki ahhoz a budai ingatlanhoz a hatóság képviselője, amely Pécsi Ildikó tulajdonában van jogilag. Pártos Csilla ugyan nagyjából kihurcolkodott onnan, de fia ott maradt. Mi lesz most az unokával?

Az elmérgesedett vagyoni perben három év után már idén tavasszal meglett másodfokon is a jogerős ítélet. A bíróság úgy határozott, hogy az exmenynek és az unokának végleg el kell hagyniuk azt az otthont, amelyben húsz éve laknak, és időközben a volt férj anyjának nevére került. A kiköltözés határideje már rég lejárt, de az ingatlan még mindig nem üres, ezért végrehajtásra kerül sor.

Hirdetés

Napok óta keressük a Kossuth-díjas művésznőt, de nem érhető el telefonon. Azt az információt kaptuk, hogy jelenleg pihenésre van szüksége, de nagyon bízik abban, hogy a nyár végére teljesen üres lesz a háza. Pártos Csilla édesanyjához költözött, de felnőtt korú fia egyelőre ott maradt.

A színésznőt ez már nem hatja meg, hiszen hosszú évek óta az unoka feléjük sem nézett. Azt mondják a nagyszülők, hogy az utcán meg sem ismernék már őt.  “A jogerős ítélet megszületett, így a végrehajtás érvényben van, és azt semmilyen egyéb per nem szüntetheti már meg. A kilakoltatás mindenkire vonatkozik, aki az ingatlanban tartózkodik, illetve akiért Pártos jogilag felelősséget vállalt. Ha nem így lenne jogilag, akkor akár a kéményseprő vagy egy másik család is beköltözhetne. A bíróság kimondta, hogy ügyfelem és férje birtokba vehetik az ingatlant, de ők ezt nem szeretnék, hanem mihamarabb értékesíteni szeretnék. Nem gondolom, hogy bárki is szívesen venné úgy meg, hogy egy fedél alatt kell laknia Pártossal vagy a felnőtt korú fiatalemberrel” – fogalmazott viccesen Dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.

Facebook Hozzászólások

HirdetésPécsi Ildikó döntött az unoka lakhatásával kapcsolatban! Íme, ezt mondta erről!
error: Content is protected !!