Hirdetés

So­káig ti­tok­ban ran­diz­gat­tak, ám végül egy ko­rábbi bi­zalmi prob­léma véget ve­tett a ro­mánc­nak.Katie Holmes és Jamie Foxx a párhoz közel álló források szerint szakított és lemondta az esküvőt öt évnyi titkos románcot követően. Úgy tudni, hogy a kapcsolat azért ért véget, mert nem tudtak túllépni bizalmi problémáikon.

Fotó: Northfoto

A bennfentesek szerint Holmes szakított, mert nem tudta elfelejteni, hogy Foxx évekig egy másik nővel csalta őt. Sőt, a sztáranyukát idén már exbarátjával, az egykori Dawson és a haverok szereplővel Joshua Jacksonnal is látták.

Még 2013-ban röppent fel a pletyka, hogy Holmes és Foxx randizgatni kezdett, de 2017-ig nem mutatkoztak nyilvánosan, akkor azonban kézen fogva sétálva buktak le Malibu Beachen. A titkolózásnak egyébként a színésznő volt férjeTom Cruise volt az oka, aki a váláskor kikötötte, hogy Holmes öt évig nem randizhat senkivel nyilvánosan.

Hirdetés

A szakítás hírére még egyik fél sem reagált. Barátaik szerint azonban Holmes lemondta a tervezett 300 ezer dolláros (csaknem 84,5 millió forintos) esküvőt és nászutat – írja a Mirror.

Facebook Hozzászólások

HirdetésPlease follow and like us:
Ennyi volt: lefújták a lagzit, öt év után sza­kí­tott az álom­pár
error: Content is protected !!