Hirdetés

Nem mindig azzal lehetsz boldog, aki elsőre vonzónak számít. Ezekkel a csillagjegyekkel semmiképp se kezdj!

Kos

Kerüld a Bakot, mert bár először tetszik a megközelíthetetlensége és keménysége, később a felesleges érzékenykedése, önbizalom hiánya idegesítő lesz neked. A Skorpióval is vigyázz, mert míg kirobbanó szexuális vonzerőt tapasztaltok, nem tölthettek minden időt az ágyban. A Skorpió az meg fog őrjíteni folyamatos érzelgősségével.

Hirdetés

Bika

A Nyilas viccessége jó kezdet köztetek, ám neki fontos a kaland, muszáj sok programot szerveznie, míg te inkább nyugis vagy. Ő utálja, ha beleszólnak a dolgaiba, te viszont hajlamso vagy erre. Hasonló a helyzet a Vízöntővel is, de személyében emberedre akadsz, mert olyan makacs mint te, állóháború alakulhat ki.

Ikrek

Ha Bakkal kezdesz kapcsolatot, sokat fogtok veszekedni. Utasítgatásaival a szigorú Bak megmérgezheti a viszonyotokat – könnyen úgy érezheted, hogy nem bízik meg benned. Óvakodj a Szűztől is, mert nem kizárt, hogy egyedül az erotikában van köztetek összhang – és talán ott sem sokáig. Emellett a Szüzet merev gondolkodásúnak találhatod, és ettől unalmassá válhat a vele való lét. Ráadásul mindkét fél részéről gyakori a féltékenykedés.

Rák

Tökéletes ellentéted a Mérleg. Rengeteg veszekedésre számíthatsz a vele való kapcsolatban, mert sok mindent másképp láttok. Bár mindkettőtöknek központi érték a család és a szerelem, ő sokkal lazábban fogja ezt fel, nagyobb szabadságra vágyik, és csapongóbb alkat is. Szintén rossz választásnak bizonyul a Kos, aki inkább magányos típus. Szeret egyedül lenni, ezt pedig te elutasításnak értelmezed. Kevés, ami közös bennetek. Nagyon különböző az érdeklődési körötök, és a hálószobában sincs meg az összhang.

Oroszlán

Hangulati ingadozásaidat legkevésbé a Bika tudja tolerálni. Nehezen azonosul veled, és zavarja, ha mindig minden rólad szól. Rosszul viseli azt is, ha valamit másképp látsz, mint ő. A másik jegy, akihez ne fűzz túl sok reményt, a Halak. Te inkább a földön jársz, és nem álmodozol túl sokat, míg a Halak csapongó, és többnyire az érzelmei irányítják, ami számodra idegesítő lehet.

 

Szűz

Nehezen találod meg azt az embert, akivel harmóniában élhetsz. A Nyilas szórakoztatónak tűnik, de valójában nem illik az ő egyszerre bohókás és merengésre hajlamos személyisége a te reális világnézetedhez. A számodra oly fontos biztonságot nem képes megadni, és kifejezetten riasztja a te követelőzésre való hajlamod. Így a kapcsolatotok igencsak labilis lehet. A Vízöntővel rövid ideig együtt tarthat benneteket a kezdeti szimpátia, de a szenvedély hiánya idővel mindkettőtökből kiirtja a másik iránti vonzalmat.

Mérleg

Bakokkal soha! Irányító típusok lévén mindketten szeretitek megmondani, mit csináljon a másik. Ráadásul a te igényességeddel szemben áll az ő konzervatív, egyszerű ízlése, ami további konfliktusforrást jelenthet. Nem jobb a helyzet a Halakkal sem. Te igényled a harmóniát, az állandóságra törekszel, a Halak viszont változékony, és nehezen viseli, ha uralkodni akarnak fölötte, így előbb-utóbb kifarolhat a kapcsolatból.

Skorpió

Érzékenységedet könnyen megbánthatja az önimádó Oroszlán, aki mindig magáról beszél, te sehol sem vagy – legalábbis te így látod majd. veszekedésekről szól a kapcsolatotok, miközben az Oroszlán téged idegesítő viselkedése rányomhatja a bélyegét az alaphangulatodra is. Ne akarj  semmit az Ikrektől se. Nem olyan intenzív, mint te érzelmileg.

Nyilas

Kerüld a Rákot! Semmit nem tudsz kezdeni egy érzelmi zsarolóval. Ő emocionális, míg te a lazább, szabadabb emberi viszonyokat szereted. Rossz választás a Halak is: lelki biztonságra vágyik, amit tőled aztán várhat. Téged pedig az zavar, hogy a Halak irracionális, így a kezdeti érdeklődés hamar elszáll.

Bak

A számodra az Oroszlán a legnagyobb tévedés. Próbál főnökösködni, ami nem fér össze a te vezetés iránti természeteddel. Neked a szerelmen kívül a munka a legfontosabb, sőt, az még az oroszlán párodnál is fontosabb, így ő frusztrált lesz, esetleg félrelép, és akkor nálad vége. A Kossal már kicsit más a helyzet. A vele való kapcsolatban te válsz túl ragaszkodóvá, ezzel együtt kissé unalmassá. Ráadásul a Kos nyersségén te megsértődsz, pedig te sem vagy a kedvesség mintaképe.

Vízöntő

A Skorpiót felejtsd el. Fojtogató korlátozó természete hamar fárasztóvá válhat számodra, ráadásul mindketten sértődékenyek vagytok, más sem lenne a viszony, csak összeveszés, kibékülés. A Szűz sem a te párod. Nincs meg a hétköznapokban a közös pont, mert míg te új dolgokra, emberekre vagy kíváncsi, a Szűz a régi köreit szereti járni.

Halak

Az Ikrekkel reménytelen. Mindenről más az elképzelésetek. Egy ideig a folytonos nézeteltérés élteti a kapcsolatotokat, de ez hosszú távon felőröl. Az Oroszlánnal sem fogtok kijönni. Érzelmi élet semmi, csak ajnározhatod egész nap. Ez a kapcsolat egyoldalú, mivel a másik fél valószínűleg kevesebb energiát képes a közös életetekre fordítani, mint amennyit te igényelsz.

Facebook Hozzászólások

HirdetésHa ezeket a csillagjegyeket elkerülöd, boldog leszel a szerelemben
error: Content is protected !!