Hirdetés

MOST szeretnénk egy olyan valós tanmesét leírni Nektek,mely jelzi hogy a kapzsiság, és az érdek kapcsolatok soha nem vezetnek jóra az életben.

Egy vidéki ember, Marcel Amphoux, egy véletlnnek köszönhetően milliomossá vált. Soha nem élt rongyrázó életet, spórolt az árammal, a gázzal, és mindennel amivel tudott. Így aztán a számláját dollár milliók gazdagították. Ahogy az a tündérmesékben is szokott lenni, megjelent egyszer egy fiatal nő, aki mit adj Isten bele szeretett az idősödő úrba.

 

Hirdetés

Éltek is együtt boldogan, minden happy volt, és úgy tűnt, soha nem lesz ennek az egésznek vége.

Egy napon azonban váratlan és megrázó dolog történt. Az idős bácsi balesetet szenvedett, egy elég abszurd balesetet ráadásul – neeem, mi sem gondoljuk azt, hogy a nő keze volt a dologban – , és sajnálatos módon elhunyt.

Ekkor az ifjú özvegy asszony, a gyásztól könnyes szemeivel, ment is intézni az örökségeket, amelyek már szinte égették is a zsebeit.

 

Ekkor ugrott a majom a vízbe. A bugyutának hitt öreg bácsi, volt annyira eszes, és rafinált, hogy lássa, a fiatal hölgy mindössze a pénzét szerette volna megkaparintani, és nem őt szerette. Ezért a végrendeletében bombabiztos dolgokat határozott meg. Az összes ingó, és ingatlanát az egyetlen testvérére , és a falu lakosságára hagyta.

A megszégyenült özvegyasszony elvesztegetett az életéből súlyos éveket, egy olyan álomért, ami sohasem következhetett be .

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésA CSNOS NŐ HOZZÁ MENT A SZERÉNYEN ÉLŐ GAZDAG ÚRHOZ. CSAK A FÉRFI HALÁLÁT KÖVETŐEN ESETT LE AZ ÁLLA
error: Content is protected !!