Hirdetés

A csil­lag­je­gyek nem­csak a sze­mé­lyi­sé­get fedik fel, de arra is vá­laszt adnak, hogy kiből lehet egy életre szóló tár­sad. Most meg­mu­tat­juk, hogy mely csil­lag­je­gyek­kel lesz ne­he­zebb dol­god hosszú távú ter­vek ese­tén.

Amikor már egy ideje benne vagy egy kapcsolatban, előbb-utóbb eljön az a pont, amikor felteszed magadnak a kérdést: el tudnám képzelni vele az egész életemet? Persze a dolgok sokszor “csak úgy” megtörténnek, azért nem árt, ha kellően tisztában vagy a születési képletével, melyből sokszor ki lehet következtetni, hogy milyen férj válhat belőle.
Fotó: 123RF

A következő négy csillagjegy szülöttei azonban a lista végén állnak, ugyanis velük a legcsekélyebb eséllyel lesz hosszú távon is harmonikus a kapcsolat.

Természetesen aki hajlandó a fejlődésre, képes önismeretre és nem csak a környezetében keresi a hibákat, számíthat arra, hogy a jegyben rejlő negatív hatások kisebb mértékben befolyásolják a kapcsolatának kimenetelét.

Hirdetés

1. BAK

A maximalista Bak pontosan annyit fog visszavárni tőled, mint amennyit tőle kaptál. És erre nemcsak a pénzügyekben számíthatsz nála. A kontroll számára nagyon fontos, szeret teljesen képben lenni azzal, mit is csinálsz, és ha számára az nem bizonyul hasznos elfoglaltságnak, azt könnyen szóvá is teheti.

Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd, hogy valaki minden lépésedet ellenőrizze, akkor érdemes elgondolkodni rajta, megéri-e neked ez a kapcsolat hosszú távon.

Nem lesz könnyű dolgod a következő jegy szülöttjével sem! LAPOZZ!

2. BIKA

A Bika férfi szívesen alapít családot és érzékenységének köszönhetően könnyen rád tud hangolódni, igazi odaadó bonviván, azonban a gondoskodásán túlmenő dolgokat ne nagyon várj tőle. A kényelmet és a luxustotthon is meg fogja követelni.

Amennyiben ez nem teljesül – vagy úgy érzi, hogy te nem érted meg legmélyebb érzéseit, akkor könnyen a munkamánia válhat úrrá rajta, és a kapcsolat már a kezdeti szakaszaiban ellaposodhat.

3. SZŰZ

A Szűz férfit, akármennyire precíznek és rendezettnek tűnik az első benyomások alapján, ha érzelmekről van szó, könnyen elragadja a hév. Egy igazi hősszerelmes, aki meg akarja védeni a nőjét, és a féltékenység sem áll távol tőle. Ilyenkor annyira elveszítheti a fejét, hogy olyan dolgokat vág a fejedhez, amiket valójában nem gondol komolyan. A bocsánatkérése azonban nem marad el, utána a tenyerén fog hordozni.

Ha képes vagy ezt a drámai magatartást kezelni, akkor bátran mondj igen, de ha a ketyegő bombától a tűzvonalban érzed magad, akkor hosszú távon egy mérgező kapcsolatra számíthatsz.

4. NYILAS

A Nyilasok sokszor érzik úgy, hogy nem képesek megadni mindazt, amire vágysz, és legszívesebben elmenekülnének. Folyamatosan a lelki harmóniáján dolgozik, és sokszor úgy tűnhet, hogy másodrangú vagy számára, miközben egyáltalán nem így van. Miközben vágyik a harmóniára és beteljesedett kapcsolatra, mégis folyamatos szélmalomharc jellemzi, és önmagával való vívódásai megkeseríthetik a kezdeti idilli képet.

Csak nagyon erős elszántsággal és kitartással lehet őket megszelídíteni.

ripost.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 4 csillagjegyű pasi a legborzasztóbb! Menekülj!
error: Content is protected !!