Hirdetés

Csodálatos kis ingyenes appot ajánlunk ma Neked, ami Neked is megkönnyítheti az életedet!

TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely már a hívás pillanatában beazonosítja a nem titkosított telefonszámokat, és kiírja a képernyőre, hogy ki keres, akkor is, ha a hívó nem szerepel a Telefonkönyvedben!és ingyen telepíthető!! Android és iPhone készülékre és táblagépekre is.

Könnyedén indíthatunk kimenő hívásokat és azonosíthatunk bejövőket, az app legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy blokkolja az ismeretlen és kéretlen számokat. Teljes körű biztonságot nyújt, és probléma nélkül kezelhető, szép felületet kapunk, ha a Truecallert választjuk. Valljuk be, egyre kevesebb ismerősünk telefonszámát tudjuk fejből, de miért is jegyeznénk meg.

Hirdetés

TrueCaller használata

Töltsük le az ingyenes Trucaller hívás kezelő app-ot, az okostelefonunk sem bánja majd, hiszen rendkívül kevés helyet foglal el a készüléken. Az alkalmazás a kimenő és bejövő hívásokat rögzíti, a telefonkönyvet menedzseli és védetté tesz bennünket a kéretlen felekkel szemben.

Az ABC-sorrendben rendszerezett partnerek adatait szinkronizálja egyéb nyilvános felületekkel, így a Truecaller egy helyre gyűjti a telefonos- és online-elérhetőségeket. Könnyen kezelhető az app, ha nem szeretnénk időt szánni saját profilunkra, a Google-, vagy Facebook-adatainkat is betölthetjük a felületre.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEZT VALÓSZÍNŰLEG NEM ISMERED! EZT KAPCSOLD BE A MOBILON ÉS MOSTANTÓL MINDIG KIÍRJA KI KERES, AKKOR HA REJTETT VAGY PRIVÁT SZÁMRÓL HÍVNAK
error: Content is protected !!