Hirdetés

Halként tátogott a színpadon és ikerlányokat szédített – maga is meglepődött, mi mindent tudott meg a férjéről, Nánási Pálról új műsorában. Ördög Nóra saját titkairól is mesélt a Vasárnapi Borsnak.A Vigyázat, gyerekkel vagyok! után kezdődik a Vigyázat, szülővel vagyok. Melyik a „kínosabb”?

Az egyikben szülőként mérettetnek meg a hírességek, a másikban viszont gyerekké válnak egy pillanatra, mivel ott ül az anyukájuk vagy az apukájuk. Olyan sztorik kerülnek elő, amiket nem feltétlen akartak visszahallani nagy nyilvánosság előtt. De a legizgalmasabb, hogy az ismert emberek másfajta megvilágításba kerülnek. Sok mindent tudtunk róluk, de így válik teljessé a kép, amikor a legintimebb helyzetben látod őket, a szüleik mellett. Sokkal mélyebb, érzelmesebb, olykor pikánsabb, és persze rendkívül humoros.

A férje az édesapjával szerepelt a műsorban. Kiderült róla olyan, amit eddig nem tudott?

Abszolút! Több meglepő sztori is elhangzott, amivel ott szembesültem először. Tudtam, hogy nagyon visszahúzódó, csendes gyerek volt, de nyilván más ezt konkrét történeteken keresztül hallani. Az egyik ilyen, hogy annyira csendes volt, hogy ő játszotta a halat egy iskolai színdarabban. Csak annyi dolga volt, hogy tátogjon. Ezen sírva röhögtünk.

Hirdetés

Valami komolyabb balhé?

Apuka elbeszélése szerint egy ikerpárt egyszerre szédített. Hogy valóban így volt-e, azon jól elvitatkoztak, és kicsit nehezen is bányászták elő az emlékeket, mert ez egy ovis sztori. Az biztos, hogy az ikerpár mindkét tagja odavolt a férjemért.

Ki az a híresség, akiről a legmeglepőbbet hallotta?

Gönczi Gábor egy eddig nem látott titkát fedi fel, amit meg is mutat a műsorban, az nagyon meglepett. De Szabó Ádám sztorijaira is érdemes lesz figyelni, mert nem kímélte az apukája.

Önt zavarba hozná az édesanyja?

Olyan volt, hogy az öcsémmel betörtük az ajtóüveget. A közös szobánkban valamin veszekedtünk, és megpróbáltuk egymást kizárni. Ahogy húztuk-vontuk az ajtót, az ablaktábla kitört. Hál isten nem lett bajunk, de a szüleink nem örültek. Azt meg csak elbeszélésből tudom, hogy Pécs főterén a földhöz vertem magam, borzasztó hisztit csináltam, mert nem kaptam fagyit.

Egyéb csínytevés?

A kamaszkorom sima ügy volt. Versenytáncoltam, ami nagyon jó keretet adott. Nem volt olyan, hogy ellógtam, elszöktem bulizni vagy hasonlók. Szófogadó voltam, jó gyerek, nem lázadtam.

Megnézte a Dolgok, amikért érdemes élni című darabot. Ön szerint miért érdemes?

Azóta sokszor eszembe jutott, hogy mit írnék a listára. Most azt mondanám, hogy a napsütést. Annyira sokat számít. Épp Disneylandben vagyunk a gyerekekkel, és nagyon más lenne, ha nem sütne. Napimádó vagyok. Na és felírnék minden olyan élményt, amit közösen tudunk átélni a családdal. Ez a legfontosabb, ezért érdemes élni, és ebből minél többet összegyűjteni.

Sokat utaznak.

Ez csalóka, idén összesen ha nyolc napot voltunk külföldön. Persze több, mint amennyit egy átlag magyar család utazik, de nem megyünk állan­dóan. Nyáron nem utazunk sehová, mert végig forgatok. Most kell behoznunk, ami nyáron kimarad. Disneylandből megyünk Normandiába, és Olaszországba is, mielőtt elkezdődik a forgatás. A mi életünk ilyen, mindig ahhoz igazítjuk, amit a munkáink megkívánnak. Ám ez nem azt jelenti, hogy bármi is hiányozna belőle, sőt.

Meglepő, hogy manapság mennyire nyitott lett. Mi az oka?

Szerintem a közösségi oldalak miatt lehet. Most, hogy van saját hangom, nem félek beszélni dolgokról. Az újság­írók óhatatlanul is a saját szűrőjükön keresztül tálalják a gondolataimat, de már nem kell attól tartanom, hogy félreértenek emiatt. Leginkább ez lehet az oka.

Megváltozott.

Változtam, de nem az a lényeg, hogy mit mondok, mit nem mondok. Az anyaság sokat változtatott rajtam, a hozzáállásomon, hogy mi fontos, és mi kevésbé. Az biztos, nem érzem úgy, hogy rejtegetnem kellene az életünket, mert annál nincs fárasztóbb.

bors

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésNóra megtudta: Nánási ikreket szédített
error: Content is protected !!