Hirdetés

Lassan eljön az idő, amikor hó elején nem csak a gáz- és villanyszámlát, a Facebook-tagságit is utalhatod. Nem is keveset.

Gyanús előjelek

Két napon át faggatták a szenátorok néhány hete Mark Zuckerberget, aki a nagy adatlopási botrány miatt volt kénytelen magyarázkodni. A Facebook atyja ugyanakkor egy kérdésre válaszolva azt is megemlítette, nem lehet kizárni, hogy a közösségi oldal fizetőssé váljon. Most a vállalat egy újabb vezére is erről beszélt: az ügyvezető igazgató, Sheryl Sandberg a negyedéves pénzügyi jelentésének ismertetésekor emlegette fel a “havi díjat”, mint új bevételi forrást. Igaz, igyekezett az ötletről múltidőben beszélni, de azt nem tagadta, hogy minden lehetőséget mérlegelnek.

Zuckerberg fizetőssé tenné a Facebookot

Hirdetés

Ennyibe fájhat

S hogy mi előnyünk származnak nekünk, felhasználóknak ebből? Nos, állítólag azok, akik rendszeresen, havonta fizetnek majd a Facebookért, reklámmentesen használhatják a közösségi oldalt. Az egyik legtekintélyesebb szaklap újságírói pedig a Facebook bevételeinek ismeretében ki is számolták, mennyit kell majd fizetnie a felhasználóknak a Facebook-használatért, hogy a vállalatnak tényleg megérje bevezetnie ezt. Havi 11-14 dollár, azaz 2700-3500 forint jött ki. Ennyit kérhetnek majd Zuckerbergék minden egyes Facebook-usertől.

Pár ezer forintos lenne a havi díj

femcafe
Facebook Hozzászólások

HirdetésFizetni kell a Facebookért! Ennyibe fog kerülni
error: Content is protected !!