Hirdetés

iStock

Ezt tartogatja számodra az idei esztendő.

A Sors, a cigány tarot egyik legfontosabb kártyája. A Halál vagy az Esély kártyájaként is ismert kártya, arra int bennünket, hogy minden, ami 2018-ban történni fog, az komoly kihatással lehet a jövőnkre nézve, emlékeztetve bennünket arra, hogy semmi sem történik véletlen.

Ez a kártya egy sor olyan, előre nem látható eseményre hívja fel a figyelmet, mely bekövetkezik életünkbe az év folyamán, és amelyek olyan döntések meghozatalára késztet bennünket, melyekre nem is gondoltunk volna. Egyesek számára ezek nyerő döntések lesznek, míg mások kétszer is meg kell gondolják választásukat, különösen anyagi téren.

Hirdetés

A cigánykártyában a Sorsot, sok esetben az ujjaik között kifolyó aranypénz formájában jelenítik meg, mellyel a szerencse mulandóságára utalnak, melyet akár el is veszíthetünk, ha nem használunk ki a megfelelő időben. Az ezzel járó gazdagság, többnyire a spirituális és lelki gazdagságot jelenti, az anyagiakkal szemben.

Nézd, mit jósol számodra a cigány kártya a 2018-as esztendőre!

A Boldogság kártyája az előbbivel ellentétben sokkal több pozitívumot tartogat számunkra. A cigánykártyában a Boldogság, a jókedvet, a bulizást, az esküvőt és az évfordulókat jelenti. Sokunknak közülünk része lesz ezekben a 2018-as esztendőben, különösen, akik ez idáig halasztgatták kimondani egymás számára a boldogító igent.

Az Elkeseredés kártyája vitatott üzeneteket tartogat számunkra, mint amilyen a harag, a bosszú, és az elkeseredés. Arra figyelmeztet, hogy lesznek kritikus pillanatai az életünknek, amikor az önuralmunk próbára lesz téve.

A kártya azt jósolja, hogy mi, vagy valaki számunkra közeli, nehéz időszakon megy majd keresztül, és nagy szükség lesz a környezet támogatására. Társadalmi téren, ez a kártya feszültségeket, zavargásokat, spontán utcai sztrájkokat jósol, amelyek a törvények és a polgárok ellen hozott kormányzati döntések megváltoztatására irányulnak.

(filantropikum)

Facebook Hozzászólások

HirdetésA cigánykártya jóslata 2018-ra. A Sors, a Boldogság és az Elkeseredés megmutatja sorsunk alakulását
error: Content is protected !!