Hirdetés

Alakját sokan vágyják, és ez nem is csoda. A műsorvezetőnőt olyan gusztán tudják „tálalni” a kamerának, mint senki mást.

Hiába van rajta egy-két pluszkiló, és hiába küzd ellene Liptai Claudia, alakjáért így is megvesznek férfiak és nők egyaránt. A 42 évesen másodszor is édesanyává vált műsorvezető homokóra formájú teste etalon. A TV2 A Nagy Duett műsorának háziasszonya erőt és önbizalmat ad azoknak a hölgyeknek, akik nőiesebb for­mákkal rendelkeznek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lehetne úgy öltöztetni, hogy még csinosabbnak vagy akár karcsúbbnak nézzen ki! Lánczos Benkő Tímea stylist elárulta azokat a praktikákat, amelyekkel Claut még szebbé varázsolják, és amelyekkel bármelyik hozzá hasonló hölgy kísérletezhet.

Hirdetés

HAJ:

Egy feltupírozott, magas lófarokba vagy fejteteji kontyba fogott haj nyújtja az arcot. Ugyanígy csalhatunk egy hajba kötött kendővel is. Az arckontúros sminkkel, az arccsont kiemelésével szintén vékonyítható az arc.

FELSŐTEST:

A válltömés kifejezetten alkalmas arra, hogy a csípő szélességét ellensúlyozza, a tökéletes ho­mok­óra-alakot erősítse. A szép dekoltázs nyújtja, s így karcsúsítja a felső testet, egy teltebb hölgy esetében semmiképpen sem szabad bezárni a kebleket. Egy hosszú nyaklánctól is nyúlánkabbnak tűnhetünk. Aki felül telt és alul vékonyabb, a test alsó részére bátran válasszon apró mintákat, a felsőruházat inkább legyen egyszínű.

DERÉK:

Tévhit, hogy a telt hölgyeknek zsákszerű bő ru­hákba kell bújnia. A szép derekat ők is hangsúlyozhatják akár egy széles övvel, ami szintén az áhított homokóra-alakra hívja fel a figyelmet optikailag, de mindenképp szűkített fazonú ruhákkal kell próbálkozni. Egy karcsúsított blézer vagy zakó is segíthet.

LÁBAK:

Claudia általában térdig érő ruhákat hord, ez kitűnő választás. Egyrészt hangsúlyozza a szép lábait, másrészt meg is nyújtja azokat. A nude, vagyis testszínű magas sarkú, de a magas sarkak is úgy általában szintén nyújtják a lábat. A bőrhöz hasonló színű körömcipő úgy láttatja, mintha hosszabb lenne a láb.

bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésKábítás az egész: Így csalják le a kilókat Liptai Claudiáról
error: Content is protected !!