Hirdetés

A színésznő annyira lefogyott a szakítása után, hogy új jelmezt kellett terveztetni. A Borsnak mesélt arról először, hogy érzi magát.

Kirobbanó formában láthatták a nézők Janza Katát az utóbbi hetekben. Ahogy a Bors korábban megírta, Pesák Ádámmal való szakítását követően életmódváltásba kezdett Kata, aminek már szabad szemmel is jól látható az eredménye: tizenkét kilót adott le az utóbbi hetekben, kollégái és barátai szerint is rég volt már ilyen jó formában, sőt új jelmezt is kellett készíteni számára az Amerikai komédia című zenés darabhoz, mivel az előző szinte leesik róla.

A színésznő a szakítást követően nem nyilatkozott a médiának, mivel úgy érezte, szeretné egyedül feldolgozni a kialakult helyzetet.

Hirdetés

A Bors olvasóival azonban kivételt tett, és őszintén mesélt magáról.

– Nagyon jól érzem magam a bőrömben, valószínűleg ez sugárzik rólam, mert folyamatosan dicsérnek a kollégáim is. Az Amerikai ko­média című előadás az egyik nagy kedvencem, na­gyon örülök, hogy va­sár­naptól újra bemutatjuk a Kálmán Imre Teátrumban. Az igazgatótól is sok bókot kapok, és az egyik kétségtelenül az volt, hogy azt mondta, új jelmezzel mutat­ná meg, hogy milyen szép va­gyok, ezért kaptam egy varázslatosan szép új estélyi ruhát Velich Rita jelmeztervezőtől – mesélte Kata.

bors

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésMegcsalták, szakított, brutálisan lefogyott bele a magyar színésznő
error: Content is protected !!