Hirdetés

Ha ezt elolvasod, nagyon odafigyelsz majd, mit csinálsz, vagy a lányod mit tesz ezután!

Egy látszólag ártalmatlan és kényelmes szokás, hogy az éppen nem viselt hajgumit a csuklóra teszik a kislányok vagy a nők, de most megtudhatod, hogy nem olyan ártalmatlan ez! Audree Kopp, Philadelphiából, a közelmúltban észrevette, hogy egy nagy dudor képződik a lánya csuklóján. Úgy gondolta, hogy egy pók csíphette meg, és elkezdte a kezelését ennek megfelelően, de kiderült, hogy szó sincs pókcsípésről!

Hirdetés

“Folyamatosan egyre nagyobb, és vörösebb lett, és ami még rosszabb,” mondta Kopp.

Végül elvitte az orvoshoz, aki megnézte a duzzanatot közelebbről. Antibiotikumokkal kezelték, de miután hazamentek, és nem volt javulás, Kopp visszament a gyerekkel. Végül az intenzíven kötött ki, ahol az orvosok megállapították, hogy vérmérgezése van, és azonnal műteni kell! Később kiderült, hogy a baktériumok a csuklóján viselt hajgumiból szivárogtak be a pórusokon keresztül a testbe, így okozva egy fertőzést!

Kopp figyelmeztet minden nőt, a “3 baktérium : a streptococcus, a staphylococcus, és a poli is negatív volt. Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy győződjön meg arról, hogy a gyereke, se ő ne menjen keresztül ezen!

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésA csendes gyilkos, amit minden kislány visel, ezt minden anyának el kell olvasnia!
error: Content is protected !!