Hirdetés

Persze nem azért, mert annyira csodálatosak, de ezt a 3 csillagjegyet elég veszélyes megcsalni

 

Az emberek már a kapcsolat elején lefektetik a szabályokat, vannak csillagjegyek, amelyek világossá teszik, hogy a megcsalásnak komoly következményei lesznek.

Hirdetés

 

Bika:

Azzal együtt, hogy Bikákkal kellemes együtt lenni, mert gondoskodóak és odaadóak, ez más jegyre is igaz lehet. A birtokló Bika azonban egyet nem tűr, a megcsalást. Ha ez megtörténik, azonnal megvon mindent a párjától, és részéről a kapcsolat lezárult. Ezt előre el is mondja, ezért Bikákat nem szoktak megcsalni.

Skorpió:

Egy Skorpió mindent kontrollálni akar, és mindig biztonságban akarja tudni saját magát és a kapcsolatban ő kell hogy legyen a vezetőülésen. Ő azonnal világossá teszi, hogy megcsalás nincs. Ha ez megtörténik, partnere nagyon ráfázik, mert olyan bosszú áldozatává válik, amit valószínűleg nem él túl.

 

Bak:

Lehet, a Bak nem a legkellemesebb partner, de párjának minden támaszt megad, és világossá teszi, hogy mellette semmiben nem fog hiányt szenvedni, mert a Baknál megbízhatóbb és biztosabb társ nincs. Lehet, hogy nem olyan gondoskodó, mint más jegyek, de sosem hagyja cserben azt, akivel összeköti életét, és cserébe nem is vár sokat. Hűséget viszont igen. Ha megcsalják, nemcsak szakít, de ő is bosszú álló tud lenni. És mivel elég kíméletlen, társa tudja, mire számíthat egy megcsalással, és nem kockáztatja meg.

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésEzt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!
error: Content is protected !!