Hirdetés

 
Szabó Zsófi Fotó: Blikk

Mendel érkezése hozta helyre a kapcsolatukat.

Szabó Zsófi csak úgy ragyog a boldogságtól, amióta kisfia, Mendel megszületett. Minden gondolata kisfia és férje körül forog, igyekszik maximálisan helytállni ebben a „szerepben”. Amióta visszament dolgozni, szüksége van édesanyja segítségére, aki szintén kivirult a nagymamaszerepben.

Pálmának jól esik, hogy szükség van rá, ez különösen jó érzés számára a hosszú gyász után. Mint ismeretes, négy éve veszítette el férjét, Szabó Gyulát.

Hirdetés

Különösen nagy öröm, hogy Zsófi és férje, Zsolt a Budapest-Nyíregyháza közötti ingázás helyett a főváros mellett rendezték be közös otthonukat. A fiatal nagymama imádja az unokáját, akiben felfedezi Zsófit és Zsoltit is, ami természetes, de ahogy a Story magazinnak mondja, Mendel kék szemei pontosan olyanok, mint férjéé voltak.

Volt idő, amikor Pálma és Zsófi kevésbé jöttek ki, hónapokig nem is beszéltek egymással. Pálma ugyanis kezdetben nem akarta elfogadni Zsófi választottját, nehezményezte, hogy lánya egy roma fiúhoz megy feleségül – írja a Story. A házasság, aztán pedig Mendel érkezése egyre több szeretettel töltötte el a nagymama szívét, és felülírt minden korábbi kifogást, vitát. Pálma rajont a kisfiúért, aki az ő vére is, és akit tiszta szívvel szeret.

Meg is tesz érte mindent, ahogy fogalmaz, bármikor ugrasztható, ha Mendelnek szüksége van rá, és reméli, ez így is marad.

Zsófit csodálatos anyának tartja, épp ezért mindent pontosan úgy csinál, ahogy azt lánya akarja. „Sok minden változott azóta, hogy énvoltam kisgyerekes anyuka, a megannyi újdonságot el kell fogadnom. Zssófi például azt vallja, hogy egyetlen pillanatig sem hagyja még csak nyöszörögni sem a kicsit. Azonnal kézbe veszi, ha jelzi, hogy nem érzi jól magát valami miatt – meséli Pálma a magazinnak, és elárulja, fontos, hogy a lánya megbízzon benne, és úgy merje ráhagyni Mendelt, hogy tudja, éppolyan szerető karok ölelik át a fiát, mintha ő szorítaná magához.

„Büszkeség tölt el, amikor látom a lányomat anyaszerepben. Mindig is maximalista volt, és az anyasággal is így van. Odaadó és lelkiismeretes, zokszó nélkül virraszt a kisfia mellett, ha épp arra van szükség, és nem panaszkodik másnap fáradtságra. Azt mondja, a kisfia mosolya mindenért kárpótolja.”

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésKitálalt Szabó Zsófi édesanyja! Ilyen anya valójában a lánya
error: Content is protected !!