Hirdetés

Mindenki tudja, hogy a szervek megfelelő működéséhez elegendő vizet kell inni minden nap, még megoszlanak a véleméynek, de egyes természetgyógyászok szerint a minimum a 2 liter, de betegség esetén 3 liter is lehet a megfelelő mennyiség. De mikor kell meginni a vizet a nap folyamán?

1. Reggeli előtt

Éjszaka izzadunk, párologtatju a vizet, ezért reggel az első dolgunk az legyen, hogy megiszunk egy pohár langyos vizet, mint  ajapánok, akiknél sokkal egészségesebbek az emberek.

2. Étkezések előtt

Hirdetés

Fél órával evés előtt igyunk meg egy ohár vizet, Beindítja az emésztőnedveket, tisztítja a szájat, a gyomrot, a beleket, stabilizálja a vérnyomást. Hidratálja a testet és megkönnyíti a vese működését.

3. Mozgás előtt

Ha úszni, edzőterembe, kocogni vagy akár sétálni indulunk, igyunk előtte egy pohár vizet. Szükséges, hogy előre hidratáljuk a testet, ami izzadni fog, így segítjük az izmok működését is. Közben is ihatunk pár kortyot, hogy a test hidratált maradjon.

4. Zuhanyozás előtt

Mielőtt beülünk a kádba, vagy belépünk a zuhany alá, igyunk meg egy pohár vizet, így elkerülhetjük a meleg víz hatására keletkező hirtelen vérnyomás emelkedést.

5. Alvás előtt

Fél órával ágybabújás előtt igyunk egy pohár vizet. Ez csökkenti az éjszakai szívproblémák esélyét, biztosítja a nyugodtabb alvást, a frissebb ébredést.

dsc1735
Facebook Hozzászólások

HirdetésEgyáltalán nem mindegy, mikor iszol vizet! Itt van a pontos leírás, mikor a leghasznosabb innod a nap folyamán!
error: Content is protected !!