Hirdetés

Ez a történet is bizonyítja, hogy a szódabikarbóna igazi csodaszer. Ráadásul fillérekbe kerül, valószínűleg van is otthon, de ha nincs, könnyű beszerezni. Annyi mindenre jó, hogy érdemes használni napi rendszerességgel.

“Már elhatároztam, hogy levágatom szép hosszú hajalamt, mert a samponok, akkok és más vegyianyagok teljesen szétroncsolták, így a fodrászom azt mondta, ez az egyetlen, amit tehetünk. Hirtelen észrevettem, hogy vékonyodik, hullik, töredezik a vége, és mintha csak afele lenne meg dús hajkoronámnak. Bármilyen méregdrága sampont vagy maszkot vettem meg, ezektől csak rövid ideig lett jobb a hajam, még orvosnál is jártam, hátha belső baj okozza. Amikor kiderült, nem erről van szó, szétnéztem a természetes megoldások között, így találtam rá a szódabikarbónára. Pár nap alatt javulni kezdett a heyzet. Észrevettem, nemcsak szebb, de mintha dúsabb, erősebb is lenne a hajam. Most elmondhatom, másnak is ajánlom ezt a csodaszert, mert vegyszerek nélkül sokkal jobb hatást érhet el vele!

Lehet, először furcs lesz a sampon nélküli hajmosás, de a végeredmény kárpótol majd mindenért.

1 evőkanál szódabikarbónát összekevertem 3-szor annyi vízzel (ez függ a haj hosszától, mennyiségétől), majd egy kis palackba töltöttem. Ezt a keveréket tettem a hajtövekre majd az egész hajamra és 3-5 percet állni hagytam a hajamon. Utána csak melegvizes öblítést alkalmaztam sampon helyett.

Hirdetés

Ha ecetes vízzel öblítesz, még hatékonyabb a kezelés. Egy evőkanál ecetet, vagy almaecetet 3-szor annyi mennyiségű vízzel kevertem össze, bele lehet tenni pár csepp tetszés szerinti illóolajat, akkor még illatosabb lesz a hajad.

A húgomnak magától szép, egészséges haja van, de azért javasoltam neki, hogy próbáljuk ki az ő haján is. Aggódva vágott bele, de azért sikerült rábeszélnem. Egy hónapon belül hajának színe szebb lett, a vastagsága megduplázódott, sőt a szokásos növekedés a kétszeresére emelkedett. Így bátran ajánlom azoknak is, akik csak szeretnék természetes módszerekkel ápolni hajukat.

Én a szódabikarbónának köszönhetem, hogy nem kellett búcsút vennem a hosszú hajamnak.”

 

Forrás: tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésÍgy varázsolta újjá a hajamat a szódabikarbóna! Így használtam!
error: Content is protected !!