Hirdetés

Ha beteg vagy, elvárod, hogy a nőgyógyász meggyógyítson.

Azt akarod, hogy legyen kedves, ne ítélkezzen, pontos, és a szuper-tájékozott a alsó régiókban. De tudod mit? A nőgyógyászod is szeretné, egy-két szabályt betartanál.
Az alábbiakban, nőgyógyászok elmondták a 7 szokást, amit a nők csinálnak, de ők rosszul vannak tőlük.

Magukon hagyják a ezőruhát edzés után
Hiába kell hazarohannod főzni edzés után, nincs időd ott helyben zuhanyozni, nagyon egészségtelen az átizzadt ruhában maradni. Azonnal vedd le az edzőtermi ruhákat, mert mindenféle gomba hajlamos elszaporodni a meleg, nedves környezetben és ez fertőzéshez vezethet. A gombás fertőzések, irritáció, bőrpír, és hüvelygyulladás nagyon gyakoriak, és az orvosok azt javasolják eddz természetes alapanyagú ruhákban, 100% pamut alsóneműben, mégha ezek kevésbé is csinosak, mint a high tech edzőszerkók.

Hirdetés

Feltételezik, hogy az erős menstruációs vérzés normális

Nem számít a kor, vagy hohy mennyire van közel a menopauza, ha túl erős a vérzés, tehát több, mint 80 milliliter az egész menstruáció alatt, akkor orvoshoz kell fordulni, nem szabad könnyen venni.

Internetről gyógyítják magukat

Folyamatosan keresed a tüneteket az interneten? Csak óvatosan! Menj inkább orvoshoz, hiszen a netes cikkekben sok butaságot írnak, és félrekezelheted magad.

Magukat kezelik például feltételezett gombás fertőzés ellen

Sok nő vásárol vény nélküli  gyógyszereket gombás fertőzés az első jeleire, ha megjelenik a hüvelyi folyás vagy a viszketés. De ha ez nem is élesztőgomba-fertőzés, ezzel csak késlelteti a helyes diagnózist és a tünetek súlyosbodni fognak időközben. LEHET, HOGY A TÜNETEKET  bakteriális fertőzés; latex, spermicid, vagy más allergia; és esetleg nemi úton terjedő fertőzések okozzák.
Felveszik a mobiltelefont vizsgálat közben

Igen, ez is megtörténik. “Egyszer volt egy betegem, aki a szülő-tanár konferencin vett részt telefonon, miközben kismedencei vizsgálatot csináltam neki,” mondja Arlene Kaelber, a Stony Brook University Hospital nőgyógyásza,

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés6 dolog, amit a nők csinálnak, és a nőgyógyászuk rosszul lesz, ha megtudja!
error: Content is protected !!