Hirdetés

foli

Szeretnél gyönyörű, puha, patyolattiszta ruhákat, amikor kiveszed a mosógépből? Jó lenne, ha illatosak, frissek lennének a frissen mosott textíliák? Minden mosógép márka ezt ígéri, aztán pár hét után jön a csalódás. Semmi nem az, aminek látszik

Az öblítők nem akadályozzák meg az elektromosságot a textilben, a mosóporok nem mosnak elég tisztára, a színes ruhákon fehér foltokat talász mosás után, mert összeáll rajtuk a mosószer?

Hirdetés

Az emerikaiak úgynevezett washing sheet-et mosólapocskákat használnak a tökéletesebb ereményért. Illetve használtak eddig. Villámgyorsan elterjedt ez az új módszer a neten, ami kiváltja ezeket. Ráadásul nálunk nem is mindenhol kaphatók ezek a lapocskák, és drágák is. Mosókendő vagy mosólap néven találni pár helyen, de most jobbat mutatunk.

Ha van otthon alufóliád, csak készíts néhány galacsint belőle, ezt tedd a mosógápbe a mosással együtt.  Meg fogsz lepődni, mennyivel tisztább, frissebb, illatosabb, és egyenletesen mosott lesz a kimosott ruha, amikor kiveszed- Száradás után fogod észrevenni a hatalmas különbséget.

Én már csak így csinálom, próbáld ki! És ha tetszik, oszd meg ismerőseiddel ezt a javaslatot, örülni fognak neki! A golyókat nem kell kidobni, többször is nyugodtan felhasználhatodőket, csak tedd ki mosás után száradni valami kevésbé gőzös helyre, mint a mosókonyha vagy a fürdőszoba!

Facebook Hozzászólások

HirdetésAlufóliából galacsint gyúrok, és bedobom a gépbe a mosáshoz! Ez egyszerűen zseniális!
error: Content is protected !!