Hirdetés

Az atherosclerosis egy rendkívül komoly probléma. Úgy tűnik, ha a verőerekben lerakódik a plakk, a zsír, akkor az egész test vérkeringése veszélybe kerülhet.

Ha a probléma romlik, az szívmegálláshoz, agyi vérzésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Néhány rossz szokások ronthatja ezt az állapotot. Néhány ezek közül: dohányzás, túl zsíros étkezés, kevés fizikai aktivitás, felesleges súly, cukorbetegség, magas vérnyomás vagy koleszterinszint.

Ebben a cikkben egy természetes receptet mutatunk be, amely segít gyorsan megtisztítani az artériákat. Ez egy ősi gyógykészítmény, amely garantálja a csodálatos eredményeket. Tisztítja a artériákat, növeli az immunitást, szabályozza a lipideket és harcol a fertőzések ellen is. Erősíti az immunrendszertt és tisztítja a májat gyorsan és hatékonyan.

Hirdetés

Amire szükség van:

  • Egy csésze mazsola
  • Két evőkanál reszelt gyömbér
  • Két evőkanál méz
  • Négy evőkanál zöld teafű
  • Egy liter víz

Készítése:

Először forraljuk fel a vizet lassú tűzön. 10 perc után, kapcsoljuk le a hőt, és adjuk hozzá a teát, a gyömbért és a mézet. Keverjük össze jól, hogy minden összetevő jól összekeveredjen.

Ezután lefedjük az edényt és egy gyapjúruhába csomagoljuk. 8 órán keresztül dunsztoljuk. Utána az ital már fogyasztható.

Használata:

Naponta kétszer (étkezés előtt) kell fogyasztani. Az ajánlott mennyiség  150 ml és 200 ml között mozog. A hatást a mazsola oldható és oldhatatlan rostjai adják. Valamint a gazdag antioxidáns és káliumtartalom, ami minden összetevőben megtalálható.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMajdnem meghaltam szívrohamban, annyira el voltak tömődve az ereim, aztán ez az ital rövid idő alatt kitisztította őket
error: Content is protected !!