Hirdetés

Kevesen tudják, hogy is kezdődött ez a szövevényes szerelmi történet Liptai Claudia és párja, Pataky Ádám között. Voltaképpen egy fagylaltversenyen futottak össze Ádám és Claudia. A férfi még közös könyvük bemutatóján vallott erről őszintén.

 

„Korábban olvastam, hogy Liptai Claudia cukrásznak tanul, kapóra jött a dolog. Ismertem Claudia menedzserét, és megkeresésemet örömmel fogadták. Soltvadkertre kellett lemenni, és rám hárult a feladat, hogy lefuvarozzam őket. Kíváncsi voltam, mi ennek a sikeres műsorvezetőnek a motivációja, hisz annyian foglalkoznak mostanság cukrászattal. Arra gondoltam, hogy lebeszélem róla, ha nem gondolja komolyan, és szerinte ez csak arról szól, hogy valami cukros krémet keverünk. Igaz, Claudia odafelé még a kocsi hátsó ülésein helyezkedett el, de visszafelé már mellém ült. Az első érintés ekkor esett meg, amikor Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét.Image result for liptai pataki

Hirdetés

– Mélyen elbeszélgettünk, és kiderült, hogy őt a dekoráció érdekli a leginkább, szeret alkotni. Pozitív hozzáállású tanoncot láttam benne. Így felkínáltam neki a lehetőséget, jöjjön hozzánk gyakorlatra.”

Facebook Hozzászólások

HirdetésMegszólalt Liptai szerelme, furcsa dolgot mondott!
error: Content is protected !!