Hirdetés

A visszér attól alakul ki, hogy a kisebb erekben pang vagy visszafele folyik a vér a rossz keringés miatt, az úgynevezett seprűvénák kisebb, megnagyobbodott vénák a bőrfelszín alatt. Ezek a kék, lilás vagy vörös erek csúnyán átlátszanak a bőrön keresztül. Egészségedre nem igazán veszélyesek, de nagyon kellemetlen látványt nyújtanak. Ha még nagyobbak lesznek, akkor trombózisveszély is fennáll, műtétre kerülhet sor. Ez a házi gyógymód végre segít megszüntetni a csúnya és kellemetlen seprűvénákat.

letoltesA csodaszer

Az éretlen, zöld paradicsomot vágd vékony szeletekre és egyszerűen tedd a bőrödre ott, ahol a seprűvénák éktelenkednek. Általában a combot és a vádlikat érinti jobban ez az elváltozás. Nagyon fontos, hogy éretlen paradicsomot használj, ne zöld színű, de érett fajtákat, amelyeket szintén lehet kapni egyes helyeken a boltokban, zöldségesnél. Az nem hat. Csak az éretlen paradicsom tartalmazza a szolanin nevezetű hatóanyagot, amely csodát tesz a seprűvénák ellen.

Hirdetés

A szolanin olyan alkaloid vegyület, amely voltaképpen egy méreganyag, ezért nem egészséges éretlenül fogyasztani a paradicsomot, a csírázó burgonyában is megtalálható. A népi gyógyászok használták ezt az anyagot külsőleg lemosásra bizonyos súlyos bőrbetegségek gyógyítására. Egyszerűen legyen a paradicsom a bőrfelületen 2-3 percig. Csírázó burgonya vagy paradicsom szeleteket is használhatsz. A szolanin szárítja a bőrt, ezért utána zsíros krémmel kend be. Minden nap 10 napon keresztül ismételd meg ezt a kezelést.

2. háziszer

Helyezz egy almaecetes vattát a seprűvénákra, és nyomkodd rá az ecetet a bőrre.
Ezt is meg végezd el naponta 3-szor, 4 héten át.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMinden konyhában ott van, és senki sem tudja, hogy ez a tökéletes visszér elleni gyógyszer!
error: Content is protected !!