Hirdetés

Ha nem hallasz jól, nem tudod a zenehallgatást élvezni, vagy kellemetlenül , nehezen követed, amit az emberek társaságban mondanak, mindenképpen ki kell próbálnod ezeket a megoldásokat. Lehetséges, hogy valamilyen fülben található szennyeződés, sérülés vagy fertőzés okozza a hallási problémákat.

Íme mnéhány természetes gyógymód, amelyek bizonyítottan nagyon hatékonyan segíti a fül működését, javítja a hallási képességet.
.
Fahéj és méz keveréke
Készíts keveréket egy rész fahéj por és egy rész nyers méz elegyéből (a nyers méz a pasztőrözetlen, feldolgozatlan méz, termelőktől lehet beszerezni, ha nem találsz, a bioméz is hatásos lehet). Kend be a füled ezzel a keverékkel naponta kétszer, reggel és lefekvés előtt belülről.

Hirdetés

Zöld tea és a vörösbor csepp

Mindannyian tudjuk, hogy egy pohár vörösbor valóban egészséges a szívünk, a hangulatunk és az immunrendszerünk szempontjából. Az antioxidánsok, amelyek megtalálhatók a borban védik a belső fület is a külső negatív hatásoktól. Csakúgy, mint a bor, a zöld tea is nagyon jó hatással van a fülre. Keverj össze egyenlő mennyiségű vörösbort és erős zöld teát. Két cseppet tegyél ebből a keverékből mindkét fülbe naponta két alkalommal, reggel és este.

fokhagyma
A fokhagyma a legjobb természetes orvosság mindenféle betegség kezelésére. Halláskárosodás esetén is nagyon hasznos ez a csodanövény. Süss meg 5 gerezd fokhagymát 30 ml extra szűz olívaolajban, alacsony lángon kb 10 percig. Miután aranyszínű lesz, nyomd ki a fokhagymát. Minden nap 3-4 cseppet tegyél a levéből mindkét füledbe, majd zárd le vattával. Rövid időn belül javulást tapasztalsz majd

Facebook Hozzászólások

HirdetésRossz a hallásod? Tedd ezt, és hamarosan beáll a javulás!
error: Content is protected !!