Hirdetés

A népszerű moszkvai professzor Szergej Bubnovszkij, felfedi innovatív módszerét, amellyel helyre lehet állítani a legyengült immunrendszert.

Azt állítja, hogyha jéghideg fürdőben 10-15 másodpercig áztatod a lábad, amint hazaértél munka után , annyira megerősíti az immunrendszert, hogy örökre elkerül a nátha és az influenza!

Egy angol tanulmány szintén kimutatta, hogy a napi hideg vizes zuhany jelentősen megnöveli a betegségek ellen küzdő fehérvérsejtek számát a szervezetben.

Hirdetés

A kutatócsoport a brit Thrombosis Research Institute-ban úgy találta, hogy a szervezet a hideg vízzel zuhanyozás alatt igyekszik magát felmelegíteni, ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és az immunrendszer aktiválódik, és így okoz a megnövekedett számú fehér vérsejteket a hideg zuhany.

Egy másik német tanulmány kimutatta, hogy az alkalmi téli úszás a jeges vízben oxidatív stresszt okoz a szervezetben. Viszont, ha a rendszeres rutinná válik a hideg vízben úszás, az adaptív antioxidáns választ vált ki a testben, és a szervezet képes lesz felvenni a harcot az oxidatív stressz ellen.

Az immunrendszert így növelheted rövid idő alatt:

Bele kell önteni egy kis hideg vizet egy lavórba. Ezután tegyünk bele jeget, és 10-15 másodpercig áztassuk bele a lábunkat.

Meg kell ismételni ezt a technikát minden este lefekvés előtt, és akkor megerősíti az immunrendszert.

Facebook Hozzászólások

HirdetésAz orosz orvos szerint 15 perc alatt helyreállíthatod az immunrendszeredet! Íme a titok!
error: Content is protected !!