Hirdetés

Fogyasszad ezt a levet három napig és kimoshatod a toxinokat és a káros vegyületeket, amelyek korlátozzák a máj működését.

Ha elkészíted ezt a hihetetlen italt, akkor képes leszel arra, hogy végre hatékonyan elvégezd a máj méregtelenítését és akkor ezután fogyni sem lesz nagy erőfeszítés.

Azok, akik fogyni szeretnének tudniuk kell, hogy a máj az a szerv, amely lejátssza döntő szerepet ebben a folyamatban. Tehát, ha ez a szerv tele van mérgekkel, a fogyás folyamatát megzavarja, és akkor csak minimális eredményeket lehet elérni nagy erőfeszítéssel.

Ez az oka annak, hogy sok ember nem tud fogyni, hiába koplalnak és mozognak is mellé. Ha veled is ez a helyzet, készítsd el ezt az italt.

Hirdetés

Hogyan használjuk ezt az italt?

Igyuk ezt a természetes zöldséglevet naponta háromszor három napon át. Ne feledjük, hogy kerülni kell a nagy étkezések ebben az időszakban. Fogyasszunk több vizet, hogy gyorsítsuk fel és támogassuk ezt a folyamatot a máj méregtelenítésében.

Hozzávalók:

  • Egy csésze (apróra vágott) petrezselyem.
  • Három citrom.
  • Hat csésze (szűrt) víz.
  • Öt szál zeller.

Tegyük turmixgépbe a petrezselymet, zellert és citromot. Ezután adjuk hozzá a hat csésze vizet és keverjük át még egyszer.

Fontos: Ne használjuk ezt terhesség vagy szoptatás idején.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMosd át a májadat, és indítsd be a fogyást mindössze 72 óra alatt ezzel az itallal!
error: Content is protected !!