images-1

Ez a nagyszerű olaj a szinte másban meg sem található omega 9 zsírsavakban bővelkedik, ami igazi különlegességszámba megy. Nemcsak a hajszálakat, hanem a hajhagymákat, valamint a szőrtüszőket is élettel telíti meg újra, bárhol alkalmazod a testeden. Legyen az haj, szempilla, szemöldök.

A ricinusolaj szuperjóa haj, a szempilla és a szemöldök megerősítésére, és növekedésének serkentésére. Az olaj E-vitaminban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag, erős anti-bakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Hirdetés

A fő ok, a ricinolénsav, ami miatt csodálatos hajnövesztő hatása van. Ez a sav híres a fertőzések, gombák, mikrobák és penészgombák elpusztításáról. Ezáltal visszaadja a hajhagymák egészségét.

Már régóta bizonyított, hogy segít megerősíteni a hajszálakat, és serkenti a hajnövekedést, Minden amire szükséged van, csak néhány csepp ricinusolaj, dörzsöld be vele a fejbőrt-

Dr. David Williams azt állítja, hogy a ricinusolaj serkentheti a nyirok áramlását is.

“Nincs más gyógymód, amely a nyirokkeringést helyileg annyira serkenti, mint a ricinusolaj”

Az olaj erős gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, ami nagyon hasznos a emésztő rendszer számára, és megszünteti a bélgyulladásokat.