Hirdetés

potato-diet

Gyakran eszel krumplit hús mellé köretként, vagy vajjal, megsütve, imádod? Akkor van egy jó hírem, a krumpli remek fogyasztószer, ha a megfelelő módon fogyasztod.

Itt a neten nagyon elterjedt 3 napos fogyókúrás menü, amelynek betartásával akár 5 kilót is lefogyhatsz 3 nap alatt, és ez több, mint egy ruhaméretet jelent a jelenlegi súlyodhoz viszonyítva természetesen. Sokan kipróbálták, és esküsznek erre a diétára.

3 nap után szünetet kell tartani.

 

Ez egy enyhe, lúgosító és salaktalanító fogyókúra. Ha betartod, kihajtja a szövetekben megrekedt felesleges vizet és a gyulladásokat előidéző toxikus anyagokat is. A szövetek fellélegeznek az ödémák megszűnésével, élénkül a vérkeringés, jobban, könnyebbnek, frissebbnek és energikusabbnak fogod érezni magadat már az első nap után.

Hirdetés

1. nap

Reggeli : 1 főtt krumpli (só), 1 pohár joghurt

Ebéd: 2 főtt krumpli (só), 1 pohár joghurt

Vacsora: 2 pohár joghurt

2. nap

Reggeli: 1 pohár joghurt

Ebéd:  2 főtt krumpli (só), 1 pohár joghurt

Vacsora: 1 főtt krumpli (só), 1 pohár joghurt

 

3. nap

Reggeli: 1 főtt krumpli (só)

Ebéd: 1 főtt krumpli (só), 1 pohár joghurt

Vacsora: 1 pohár joghurt

jó ha tudod, hogy 1 krumpliban 75 kalória van, ami kevesebb, mint 1 pohár narancslé kalóriatartalma. Emellett a joghurt igazi szuperszer az emésztőrendszer helyreállítására. Így a kúra után nem jön vissza a felesleg. Fontos, hogy két diétás szakasz között tarts 2 hét szünetet, mert ez a diéta nem juttatja be szervezetedbe az összes fontos tápanyagot.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEzzel az elképesztő krumplidiétával akár 5 kilót lefogyhatsz 3 nap alatt!
error: Content is protected !!