Hirdetés

A betegségeket tulajdonképpen a szervezetben az idők során lerakódott salakanyagok idézik elő.  És ezek nem engedik, hogy beinduljon a fogyás. Ha testünk tele van méreganyaggal, rendellenességek, tünetek révén jelez számunkra, csak észre kellene venni ezeket. A salaktalanítás az az első lépés, ami minden fogyás és egészségesebb élet alapja. Ha megtörténik a méregtelenítés, magától leapad a has, vékonyabb lesz a comb is.

 

Gombásodás, idegesség, felfúvódás, hízás, szorulás, aranyér és rossz kedv esetén mindenképpen rád fér egy méregtelenítő kúra, és ez nem is megterhelő a szervezetnek.

Hirdetés

Akkor is fontos, hogyha nem jól működik az immunrendszered, mindent elkapsz, és sokáig tarta a felépülés a fertőző betegségekből.

A szódabikarbónát igazi csodaszerként tekintik: elég, ha csak arra gondolunk, hogy mire képes egy zsíros lerakódással mondjuk egy edényben. Már nagyanyáink pontosan ismerték az előnyeit!

Így használd megfelelően!

A kúra alatt három hétig, napi háromszor evés előtt, éhgyomorra igyál meg egy 1dl langyos vízben elkevert 1 mokkáskanálnyi étkezési szódabikarbónát. Ebéd és vacsora előtt csökkentheted 1-2 csipetnyi mennyiségűre.

A szódabikarbóna segítségével azonnal könnyebb lesz az emésztés, enyhíti a felfúvódást, a gyomorfájdalmat, lúgosít és védi a test pH-értékét. Erősebb a hatása, ha lúgosító étrendet vezetsz be a kúra alatt: csíraféléket, zöldséget és gyümölcsöt és csökkented a savasító húsféléket, cukrot, lisztet, tojást és sajtot.

Facebook Hozzászólások

HirdetésÍgy fogyj le a megfelelően alkalmazott szódabikarbóna segítségével!
error: Content is protected !!