Hirdetés

Nos, úgy áll a helyzet, hogy annak idején bombaként robbant a hír, miszerint  „Playboy-tündért nevez ki Orbán Viktor”. A keresztény polgári erők még 2015-ben Szabó Tündét, Balog Zoltán miniszter sportért felelős államtitkárnak kérte fel a honvédelmi miniszterré kinevezett Simicskó István utódjának a sportért felelős államtitkárrá.

„Pucérra vetkőzött, és bombázó testét megmutatva fazonírozott ölét is megvillantotta 12 évvel ezelőtt a Playboyban az egykori úszó, Szabó Tünde”. – számolt be a hírről a Bors című bulvárlap szabó kinevezése után.

Ezzel a történettel önmagában nincs probléma, hiszen miért ne vetkőzhetett le volna a korábban úszóként tevékenykedő államtitkár. Azért annak mégis van egy pikáns bája, hogy a hölgyet a KERESZTÉNY KONZERVATÍV erők nem csak jelöltnek kérték fel Nyíregyházán, hanem kormányzati szereplőt is csináltak belőle államtitkárként.

Hirdetés


 
Azt még nem tudjuk, hogy ez a Fidesz vagy a KDNP ötlete volt, mindenesetre azon olvasóinknak, akik rajonganak a teljes átláthatóságért, itt és itt a legmélyrehatóbban megvizslathatják, milyen is a keresztény polgári értékrend.

Az ügy persze nem mai, azonban aktualitást mégis az adott neki, hogy előkerültek a képek a választási kampányban.

Kommentárként hozzáfűzte: “Láttam már mindenféle politikust: alacsonyat, magasat, szépet, csúnyát, okosat , butát, becsületeset és becstelent, férfit és nőt, fiatalt és öreget. Az jó, ha egy politikusnak nincs takargatnivalója. De az nekem is új, ha egy képviselőjelöltnek meg lehet csodálni a n*n@ját. Minden jelöltet levetközetni!”

 


Ezt  a jogi doktori címmel rendelkező Szabó Tünde nem hagyhatta szó nélkül, és a fotók levételére szólította fel a usert, miközben azokat nem is osztotta meg. A fideszes politikus ennél azonban tovább is ment, és privát üzenetben “jogi és peres” eljárással fenyegette meg a férfit.

Az persze kérdés, hogy miért is, hiszen a fotók nem kerültek fel a Facebookra, csak a linkek, illetve mit tesz Szabó Tünde azokkal az oldalakkal, fórumokkal, amelyeken a linkek mellett a fotók is megtekinthetők? (Esetleg a Playboy kiadója indíthatna eljárást, de ők valamiért mégsem tették…) – írja mindezt a Helyi Válasz.

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésRUHÁTLAN KÉPEK KERÜLTEK ELŐ A FIDESZ EGYIK JELÖLTJÉRŐL. A CIKKBEN KÉPEK, ÉS DÖBBENETES INFORMÁCIÓK
error: Content is protected !!