Hirdetés

Vannak könnyű és nehéz emberek, egyes csillagjegyek olyan nehezek, amikor válni kell tőlük, hogy megkeserítik a másik életét örökre.

Nem meglepő, de a fix jegyek a legnehezebbek válás esetén, ők nehezen mozdulnak, de ha igen, teljes erővel képviselik saját érdekeiket.

  1. Bika: a Bika remek házastárs, igazi gondoskodó zseni. A Bika otthont teremt, táplálja, tejben-vajban füröszti a társát. Ha azonban kiszeret párjából, azonnal mindent megvon tőle. Mivel birtokló és gyűjtő a természete, minden pénzt és a gyerkeket is magának akarja. A Bika ráadásul olyan erős megtartó energiával bír, hogy a másiknak semmi esélye. Egy szál semmiben, teljesen kiforgatva fog távozni a házasságból.
  2. Oroszlán: párjának palotát épít, luxusban tartja, ajnározza és kényezteti. ha azonban vége, bekapcsol az egoista Oroszlán program, és semmit sem ad neki. Főleg, ha elhagyják, és megalázzák híres büszkeségében, akkor igazi vadálattá válik, és szétmarcangolja exét. Ha ő akar távozni, ami azért elég ritka, akkor teljes hidegséggel felejti el a másikat.
  3. Skorpió: tőle nem lehet elválni. Csak ő válhat el. De azt szereti, ha exe ezután sem lép túl rajta. Minden eszközt bevet: anyagi, érzelmi, hatalmi fegyverekkel szeret akár több exet is a halálba kergetni kontrolláló természetével. Egy Skorpió után csak a koporsó jöhet, szerinte. Ha el akarsz hagyni egy Skorpiót, jobb ha identitást váltasz, és elköltözöl egy új kontonensre. Ha ő hagy el, lehet, hogy soha többé nem keres, de energiáival örökre lebénít, hogy ne mehess tovább.

Akikkel egyszerűbb:

Hirdetés

Nyilas: nem bosszúálló, és nem tudja érvényesíteni akaratát, nagyobb a szája, mint az ereje.

Mérleg: nagyon sok perpatvar várható, de ha elengeded a füled mellett a sok hülyeséget, amit beszél, nem veszélyes.

Szűz: nehezen lép tovább, ha elhagyják, de pénzügyileg nem forgatja ki a másikat.

Rák: főleg érzelmileg zsarol, szentként állítja be magát, de van, akire ez hatástalan, mondjuk egy Bikára.

Levakarhatatlanok:

Azt hiszed elváltatok, de tíz év múlva is ott köröz: Szűz, Ikrek, Halak.

Ha elváltok, hosszú idő után, de végül örökre elfelejt, és nyugi van:

Kos, Bak, Vízöntő

Facebook Hozzászólások

HirdetésEttől a 3 csillagjegytől elválni maga a pokol! Rámehet az egészséged!
error: Content is protected !!