Hirdetés

Sokan szeretik a rossz fiúkat, de hosszú távon azért megnehezítik az ember életét.

 

Ikrek

Hirdetés

Az Ikrek férfi egy bújós aranyos, kivéve, ha feldühítik. Teljesen elveszíti a kontrollt, hajlamos törni-zúzni, és ilyenkor egyáltalán nem hallgat a jó szóra. Az Ikrekkel igazán bánni kell, főleg, ha rossz napjuk van.

Rák

Ő is egy tündér, kivéve, ha rájön a rossz hangulat, illetve ki nem találja, hogy féltékenykednie kell. A vízjegyek általában hajlamosan eluralni környezetüket, és a Rák férfiak nagyon hisztissé válnak, ha rossz passzban vannak. Csak a földes nők bánnak el velük, a többit kikészítik.

Skorpió

Skorpiót csak az válasszon partnernek, aki elég erős ahhoz, hogy a Skorpió ne bontsa le pőrére az egész lelkét. Vannak nők, akikkel nem bírnak el a Skorpió pasik, például a Szűz és a Rák nők, de a legtöbbet halálosan lefárasztják.

 

Szűz:

A szolgálatkész, precíz Szűz is meg tud bolondulni, és akkor nem áll le. Állandó kritizálásával, elégedetlenségével a legmagabiztosabb nő önbizalmát is képes leépíteni. Ha valami eltörik a Szűzben, igazi szétesett pali tud lenni, még a bűnözés sem áll messze tőle.

 

Akik párkapcsolatban sokkal kezelhetőbbek, mint azon kívül:

Kos: nem olyan vad, mint másokkal

Nyilas: ha már megfogtad, elég alkalmazkodó, bár imád kritizálni

Bak: magának való, de otthon maximum néha szarkasztikus megjegyzéseket tesz, de alkalmazkodik a másikhoz és nem agresszív, mint a munkájában.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 4 csillagjegyű férfi leghajlamosabb nehéznek lenni párkapcsolatban! Nagyon kell velük vigyázni
error: Content is protected !!