Hirdetés

 
Fotó: Northfoto

A népszerű mágus már tini kora óta küzd betegségével, aminek gyógyításához – saját bevallása szerint – olyan varázslat szükséges, amire ő maga nem képes.

Dynamo a Twitteren sokkoló fotót osztott meg magáról, amin jól látni, ahogy a betegsége egyre inkább átveszi a teste felett az uralmat. A mágus tini kora óta küzd a Crohn nevű, ismeretlen eredetű bélgyulladásos betegséggel, amitől egyre jobban felpuffadt az arca.

Fotó: Northfoto

Hirdetés

A 34 éves Steven Frayne szinte felismerhetetlenné vált az utóbbi években a kezelések mellékhatásai miatt, 17 éves kora óta pedig a gyomrának csak a fele van meg.

Kép megtekintése a Twitteren

Dynamo szerint nincs akkora varázsereje, hogy meggyógyítsa magát, ráadásul nehezen barátkozik meg a gondolattal, hogy sztóma zsákot kelljen viselnie.

18 éves korában egy műtét során majdnem meghalt a kórházban, akkor úgy tűnt, szüksége lesz a zsákra, de ilyet végül nem helyeztek fel neki.

„Bármi is jön, annak úgy kell lennie. Talán egy nap szükség lesz a zsákra. A nagymamámnak van, és ő az egyik legkirályabb ember a planétán. A személyiségre nincs hatással, csak az életre. Rendben vagyok ezzel” – mondta Dynamo.

blikk

Facebook Hozzászólások

HirdetésFelismerhetetlenné vált betegsége miatt a legendás mágus, Dynamo
error: Content is protected !!