Hirdetés

Zsidró Tamás döbbenetes vallomása Dobó Katáról: „Több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre”

 

Dobó és Zsidró már több mint másfél éve vannak együtt

DOBÓ ÉS ZSIDRÓ MÁR TÖBB MINT MÁSFÉL ÉVE VANNAK EGYÜTT

Hihetetlen, ami kiderült.

Amikor másfél éve összejöttek, sokan drukkoltak Dobó Kata és a sztárfodrász, Zsidró Tamás kapcsolatának. Az idő őket igazolta, szenvedélyük és szerelmük azóta is töretlen. Sőt!

Hirdetés

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy ismeretségük jóval régebbre nyúlik vissza. A sztárfodrás már akkor felfigyelt Katára, amikor a színésznő még csak tinédzser volt. A Nők Lapjának mesélt az első találkozásukról.

„Az első, hogy ülünk Hajas Laci autójában, és azt mondja nekem, hogy van egy nagyon jó csaj, aki iszonyatosan tetszik neki, és el kellene ugranunk érte, mondja a címet, hogy hová. Laci nekem harminc éve a barátom, később hasonló szakmai utat jártunk be, de akkor mi még elsősorban szépreményű ifjak voltunk. Szóval mentünk jó sokáig valahová, megvártam, amíg ő fölment érte, és

egyszer csak megjelent egy bombázóval, akinek hatalmas, vörös göndör haja volt…” – emlékezett vissza a tini lánnyal való találkozásra Zsidró Tamás, aki ekkor még természetes, hogy nem vehette nőszámba, ahogy később sem, amikor Kata összejött Hajas Lászlóval.

„Aztán később, amikor Laci és Kata összejöttek, sokat jártunk össze. Együtt sportoltunk, megtanítottuk Katát vízisíelni, a hétvégéket együtt töltöttük négyesben, az akkori barátnőmmel, vele jóban volt Kata. Szóval akkor több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre” – idézi a Nők Lapjának tett vallomást a Life.

Facebook Hozzászólások

HirdetésZsidró Tamás döbbenetes vallomása Dobó Katáról: „Több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre”
error: Content is protected !!