Hirdetés

A szí­nésznő meg­lepő hely­ről ka­pott se­gít­sé­get: míg há­zas­sága egy év után tönk­re­ment, addig új csa­lád­tagja min­den­ben tá­mo­gatja.

 

Bár már javában zajlik a válási procedúra, váratlan helyről kapott segítséget Dancs AnnamariKerényi Miklós Máté elhagyott kedvesetavaly nyár óta neveli egyedül most egyéves gyermekét, Ádámot, miután férje úgy döntött, hogy egy év házasság után elhagyja feleségét és akkor alig néhány hónapos kisfiukat.

Fotó: Szabolcs László

Annamari most a munkába temetkezik, emellett pedig igyekszik a lehető legjobb édesanyja lenni a kisfiának. A napi teendőkben és lelki problémák feldolgozásában azonban váratlan segítője akadt: anyósa, Kiskeró édesanyja támogatja őt mindenben – írja a Best magazin. Ha valaki, akkor az asszony pontosan tudja, min megy most keresztül a menye: ő és Kerényi Miklós Gábor szintén elváltak, amikor Máté még csak kilencéves volt. A fiú az édesapjával maradt, míg bátyja, Dávid az édesanyjukkal élt tovább.

Hirdetés

“Ha Annamari éppen sokat próbál, akkor az anyukája is feljön Budapestre, hogy segítsen, de ami a legkülönlegesebb, hogy Máté édesanyja is rengeteget segít Annamarinak. Ő pontosan tudja, milyen nehéz helyzetben van a lány, akit a fia elhagyott, és amiben csak tudja, támogatja a menyét és az unokáját” – mondta el egy Operetthez közeli forrás a Best magazinnak.

Annamarinak pedig most nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha: a procedúra elindult, nyárra kimondhatják a házaspár válását. Bár Máté korábban úgy nyilatkozott, hogy sok időt szeretne a kisfiával tölteni, erre a sok munkája miatt nehezen nyílik lehetősége.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésÉn aztán tudom, min megy keresztül Annamari! Velem is ezt tette a fiam apja! Kiskeró édesanyja így áll ki Dancs Annamari mellett! Igazi hősiesség!
error: Content is protected !!