Hirdetés

Natalie novemberben vette lányának a szoknyát, azóta többször is kimosta, de hiába. A furcsa illat egyre erősebb lett.

Nem mindennapi történet terjed futótűzként az interneten: egy harmincas anyuka egy szoknyával lepte meg a hét éves kislányát, Sofie azonban nem örülhetet sokáig az új ruhadarabnak. Novemberben kapta és azóta többször is viselte, a szüleinek azonban egyszer sem szólt, hogy valami nincs rendben vele. Végül az édesanya, Natalie volt az, aki észrevette, orrfacsaró bűz árad belőle. Férjével, Stuart-tal kamerát és ollót ragadtak, amikor meglátták, mit találtak, majdnem lefordultak a székükről.

Hirdetés

Az édesanya az elmúlt hetekben figyelt csak fel rá, Sofie ruhásszerkrényében valami nincs rendben. Többször át is vizsgálta, teljesen kipakolta, majd vissza, de a furcsa illat csak nem szűnt meg. A szoknya azonban szemet szúr, valami azt súgta neki, azzal lehet a gond. “Két héttel ezelőtt néztem csak át a ruhásszekrényét, mert szúrós illadt áradt belőle. Úgy döntöttem, külön is kimosom a szoknyát, de nem lett kellemesebb az illata. Azt hittem, a lányom tett valami a zsebébe, amit ott felejtett” – mondta az édesanya, aki ezt követően szúrt ki valami kitapinthatót. Férjével kamerát és ollót ragadtak!Natalie Kirkwood novemberben egy üzletben vette a szoknyát a hét éves Sofie-nak.A kislány november óta többször viselte a szoknyát, de sosem szólt az anyukájának, valami nincs rendben vele.

  • Amikor az édesanya meglátta, mi az, majdnem lefordult a székről. Egy döglött háziegér tetemét rejtette lánya szoknyája.
  • femcafe.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésFurcsa szag áradt a kislány szoknyájából, durva, mit talált az anyja!  
error: Content is protected !!