Hirdetés

A kis koszorúslány félt az oltár elé menni. A vendégek a hasukat fogták, amikor meglátták, ki menti meg a helyzetet!

  

Minden egyes lakodalom tele van emlékezetes és örömteli pillanatokkal, melyek nemcsak az ifjú párnak csalnak mosolyt az arcára, hanem a vendégseregnek is. Az alábbi videó által megörökített eseményen például a szöszke kis koszorúslánynak szállt inába a bátorsága, olyannyira, hogy végül a vőfélynek kellett őt kimentenie a pácból.

A kislánynak az lett volna a dolga, hogy virágszirmokat szór az oltárhoz vezető úton, ám a tömegtől annyira megszeppent, hogy egy tapodtat sem volt képes továbbmenni.

Hirdetés

A hófehérbe öltöztetett kis tündér vállára komoly felelősség nehezedett: neki kellett megnyitnia a szertartást, de annyira elszégyellte magát, hogy többször is visszafordult. A vendégek természetesen majd megzabálták, annyira aranyos volt a kis kosárkájával a kezében.

A feladatot azonban végre kellett hajtani valahogy, ezért a vőfély még időben vette kezelésbe a helyzetet. Odalépett a cuki koszorúslányhoz, kézen fogta, és az oltár felé vezette őt, miközben rózsaszirmokat szórt a templomban.

Az egybegyűltek hahotázva szórakoztak az eseten, melyet egy jó darabig biztosan nem fognak elfelejteni.

twice.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésA kis koszorúslány félt az oltár elé menni. A vendégek a hasukat fogták, amikor meglátták, ki menti meg a helyzetet!
error: Content is protected !!