Hirdetés

Gáspár Bea drasztikusan lefo­gyott pár hónap alatt! Rajongói már aggódnak érte, mert korábban egészségügyi problémái voltak a tavalyi év végén. A show­man neje azonban mindenkit lecsitított és el­árulta a tit­kát!

 

Elképesztő formában Gáspár BeaGyőzike felesége rengeteget fogyott az elmúlt időszakban!

“Komoly odafigyeléssel sikerült lefogynom. Nem húztam strigulákat a kilók után, csak örültem, hogy szépen elköszönünk egymástól. Ez volt a munka első fele. Ilyenkor szoktunk abba a hibába esni, hogy hátradőlünk, és kijelentjük, kilók letudva. Innen jön a meló második fele, amikor meg is kell tartani az elért eredményt. Most éppen ez történik” – kezdte a Blikknek a showman neje.

Hirdetés

“Pajzsmirigy-problé­máim voltak, ezeket szerencsére természetes gyógymóddal kontrollálni lehetett, így a felesleges kilók nagy részétől is sikerült megszabadulni” – tette hozzá. Bea elmondta azt is, nem csak az nem tetszett neki, amit a tükörben látott a 25 kiló plusszal, hanem az egészségét is szeretné megóvni.

“Amikor az ember huszonéves, gondolkodás nélkül elfogyaszthat egy fél malacot, két vekni kenyérrel, és semmi sem látszik rajta. Most újra 42-44-es a méretem, én 42-vel egyeznék ki. Negyven kiló már soha nem leszek szerintem, azt a bőröm is megsínylené. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem leszek balerinaalkat, de nem is ez a cél, hanem az, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – summázta.

Facebook Hozzászólások

HirdetésBea iszonyatosan lefogyott! baj van?
error: Content is protected !!