Hirdetés

Berki Krisztián és Pamela között nem zárult még le a harc a kislányuk felügyelete körül: erről nyilatkozott most a műsorvezető. Elárulta, nem fizet gyerektartást Pamelának.

Hiába szerelmes most Berki Krisztián, nem lehet felhőtlenül boldog. Ő és Hódi Pamela ugyanis sok mindenben nem tudnak megegyezni a lányukkal kapcsolatban, ez a feszültség pedig mindegyikük életére rossz hatással van.

„Nehéz helyzet, mert Pamela nem engedte, hogy találkozzam a lányommal a megállapodott időpontban. Az ügyvédemmel úgy döntöttünk, hogy jelezzük ezt a gyámhatóságnál. Bár rengeteg a szóbeszéd, arról nem tudok, hogy bíróságon lenne a gyerekünk felügyeleti ügye. Az biztos, hogy a lányunk nevelésével kapcsolatban rám lehet számítani.Úgynevezett tartásdíjat nem fizetek,mivel a kislányom az ideje felét velem tölti, legalábbis eddig velem volt, és a magánóvodát, a képzéseket, a nyelvoktatást, a dzsudót én fedezem. Köztudott, Pamelával ugyanannál az ügynökségnél dolgozunk, mi építettük fel az imidzsét, és a cég azóta sem engedte el a kezét. Ennek köszönhetően van munkája, és a bevétele igazoltan meghaladja az egymillió forintot…” – állítja Krisztián a Story Magazinnak.

Hirdetés

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésBerki: gyerektartást nem fizetek!
error: Content is protected !!