Hirdetés

Berki Krisz­tián és új ked­vese a héten be­je­len­tet­ték, hogy már az es­kü­vő­jü­ket ter­vez­ge­tik. Pa­mela is el­mondta a vé­le­mé­nyét.

 

Berkiről először pár hete derült ki, hogy egy titokzatos barna lánnyal randevúzik. Nos, azóta megtudtuk az is, hogy az izomceleb és Katona Renáta (Mazsi) között olyannyira dúl a szerelem, hogy el sem tudják képzelni az életet egymás nélkül.

Bár a lány házas, egy év kötelék után Berkiért elhagyta a férjét, és mindenhol azt hangoztatja, hogy soha nem érzett még ilyen szerelmet, mint Krisztián iránt. Ezzel a vallomással alig egy hete Krisztián is élt, amivel kihúzta a gyufát gyermeke anyjánál, aki megalázónak tartotta ezt a megnyilvánulást.

Hirdetés

Mindenesetre Berkiék szerelmi szappanoperája újabb fordulatot vett. A pár bejelentette, hogy még idén összeházasodnak. A Frizbi felvételén Renáta elárulta: már közölte is Krisztiánnal, hogy mikor kérje meg a kezét. Ezzel kapcsolatban Hódi Pamela eddig hallgatott, lapunk azonban kíváncsi volt az ő véleményére is. Különösen azért, hiszen tavaly ilyenkor még Krisztiánnal a saját nyári esküvőjüket tervezgették.

“Örülök, ha Krisztiánék tényleg kitűzték az esküvő dátumát, de nekem ehhez semmi közöm, én új életet kezdtem. Örülök, hogy megszabadultam ettől az egésztől, egyedül a kislányom érdekel és az ő sorsa”

– mondta felszabadultan Pamela, majd bontotta a vonalat, mert várta a munka.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésEzt gondolja Hóhi Pamela Berki esküvőjéről Renátával! Nem tett lakatot a szájára
error: Content is protected !!