Hirdetés

Beszélt házasságának válságáról.

Ragyog és gyönyörű Détár Enikő. Az elmúlt években talán sosem volt ilyen jó passzban és maga sem gondolta volna 5 évvel ezelőtt, hogy ötvenen túl is lehet teljesen új életet kezdeni. Amikor a házassága válságba került, azt mondogatta, hogy talán már korábban kellett volna lépnie, hiszen voltak arra utaló jelek, hogy nem működik már úgy a kapcsolatuk Rékasi Károllyal, ahogy azt szerették volna. Persze, próbálták megmenteni, de majdnem 30 év együttélés után már nem ment nekik.

Hirdetés

A színésznőnek idő kellett, míg újra nyitott lett más férfiak felé. Péterrel való kapcsolatának elején azonban csak úgy gondolta, hogy ebből egy kis románc lesz, de azt nem gondolta volna, hogy élettársi kapcsolatban fognak élni és közösen egy megálmodott új otthont építenek. A férfi sokat segített neki lelkileg is, hiszen Enikő még szakemberhez is fordult, mert nem tudta egyedül feldolgozni a magánéleti válságot.

„ Nem a korom viselt meg, hanem elgondolkodtam azon, hogy sok mindet elveszítettem 50 éves koromra. Anyukám meghalt és azt kudarcként élem meg, hogy nem sikerült összetartanom a családomat.”

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésDétár Enikő már megbánta
error: Content is protected !!