Hirdetés

Nincs túl jó anyagi helyzetben a Neoton egykori énekesnője, Pál Éva, ezért gondolta úgy, hogy alapít egy másik Neotont. Abban reménykedik, hogy ebből pluszbevételre tehetne szert.

A sztárcsapat egykori tagja nem túl jó körülmények között él, a Bors azt is kiderítette, hogy a téli időjárás alatt sokszor hűvös van nála. Az énekesnő azt mondta, számára fontos emberek javasolták neki, hogy újra énekeljen.

– Én nagyon kedvelem Évát, hiszen sok minden összeköt minket – mondta a Borsnak a Neoton korábbi dobosa, Bardóczi Gyula.

Hirdetés

– Mondtam neki, hogy a hangja még ma is nagyon jó, és nyugodtan énekelhetné ő is a Neoton-dalokat. Találtam neki egy zenekart, a Nexust, és megnéztem őket, Jakab György is velem jött. Akkor hallottam, hogy a hangja szinte semmit nem veszített a fényébôl. Arról azonban nem volt szó, hogy alapítunk egy másik Neotont. Éva valamit félreértett. Pál Éva azonban nem adja könnyen fel, már csak azért sem, mert a bevétel jól jönne neki.

– Nem állok túl jól anyagilag, emiatt sokszor kimondottan hideg van a lakásban – mondta a Borsnak Pál Éva. – A családi házamban rossz a fűtés, télen sokszor húsz fok sem volt nálam. Ez így megy már legalább tíz éve. Számomra fontos emberek javasolták, hogy kezdjek el újból énekelni. De a zenekaralapításról sem mondtam még le – támasztotta alá Éva volt zenésztársa nyilatkozatát.

A lavina a Story-gálán indult el, ahol a régi és a mostani tagokat is Legenda-díjjal jutalmazták. Pál Éva ott, a helyszínen szembesült azzal, hogy sem Csepregi Éva, sem Végvári Ádám nem volt vele túlságosan szívélyes. Ahogy azt a Fókuszban is elmondta, épp, hogy köszöntek neki, szóra sem méltatták. Akkor ment fel benne a pumpa, mert úgy érezte, alapító tagként másképp is bánhatnának vele. Ezután határozta el, hogy egykori Neoton-tagként neki is jogában áll új zenekart alapítani hasonló néven.

Bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésFűtésre sem telik a Neotonos Évának
error: Content is protected !!