Hirdetés

Puzsér legújabb Facebook-posztjában nekiment Berkinek és exének, akik szerinte rossz példát mutatnak kislányuknak Berki Natasa Zselykének.

Hódi Pamela úgy lett híres ember, hogy összejött a hírhedt félbűnözővel, Berki Krisztiánnal. A vasalt heréjű vállalkozó, testépítő és tévéműsorvezető teljesítménynélküliségével és gátlástalanságával az elmúlt évtizedben a prolik országos ikonjává vált.

Fotó: Sulyok László

“A filléres bölcsességekkel házaló proteinsámán skalpja áhított talizmán a celebnők és egyéb aranyásók körében, Hódi Pamela pedig nemcsak bezsákolta a semmirekellő prolihisztort, de gyereket is szült neki. A címzetes senki cserébe őt is címzetes senkivé tette: az ostoba nőszemély végre egy igazán hitvány valóságshow szereplőjeként tündökölhetett milliók nappalijában.” – írja posztjában Puzsér.

A gerlepár közös gyermekét a második trimeszter első percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest – módszeresen fosztják meg a gyermekkorától

Hirdetés

Fotó: Sulyok László

A kritikus úgy véli, hogy Berki és Pamela bazári látványosságot gyártanak kislányukból és ezzel elveszik a gyerekkorát. Na de vajon mit szól ehhez Pamela és Krisztián?

A teljes posztot elolvashatod ITT.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésHódi Pamela úgy lett híres ember, hogy összejött a hírhedt félbűnözővel, Berki Krisztiánnal – Puzsér iszonyatosan beolvasott Pamelának és Berkinek
error: Content is protected !!