Hirdetés

Keverd össze a citromlevet ezzel az olajjal és dörzsöld a térdedbe! Meglátod, többé nem kell fájdalomcsillapító!

A térdfájdalom olyan kellemetlen, hogy még a napi teendőket sem tudjuk elvégezni, és lerontja az általános közérzetünket, ha nagyon erős

A térdfájdalom olyan kellemetlen, hogy még a napi teendőket sem tudjuk elvégezni, és lerontja az általános közérzetünket, ha nagyon erős

Hatással lehet minden korosztályú ember, legyen az férfi vagy nő. Néha a sérülések, ízületi gyulladás, vagy csak a térd túlhajszoltsága, a fáradtság is okozhat erős tárd fájdalmat. Ha probléma jelentkezik ebben a nagy ízületben, nem kell túlreagálni, van rá házi megoldás. Ha nagyon hirtelen érkezik a baj, természetesen orvoshoz kell fordulni.

Van egy nagyon jó házi szer: olcsó és és könnyű. nem más ez, mint a citrom.

A következő nagy hatású háziszer alapja:

Hirdetés

Hozzávalók:

  • 1-2 citrom
  • szezámolaj

Elkészítése:

Daraboljuk a citromot kis kockákra, és helyezzük ezeket egy tiszta pamut zsebkendőre. Ezt követően, mártsuk az anyagot szezámolajba is és azonnal helyezzük rá a sajgó térdre. Hagyjuk így 10 percig. A jobb eredmény érdekében ismételjük meg az eljárást naponta kétszer.

Belsőleg is kezeljük: igyunk langyos vizet citromlével minden reggel étkezés előtt negyed órával annak érdekében, hogy javítsuk az ízületek egészségét belsőleg is, mert a citromlé erős gyulladásgátló szer.

Facebook Hozzászólások

HirdetésKeverd össze a citromlevet ezzel az olajjal és dörzsöld a térdedbe! Meglátod, többé nem kell fájdalomcsillapító!
error: Content is protected !!