Hirdetés

“Kedves ismerőseim, barátaim. Egy kéréssel szeretnék fordulni hozzátok. Mint sokan tudjátok van egy súlyosan beteg kislányom, az én egyetlen Hajnikám, aki sajnos nem mehet közösségbe a rendkívül súlyos és különleges betegsége miatt. Van neki egy szappan és egy kulcstartó gyűjteménye amivel itthon egész nap eljátszik, örül nekik.

Hajnikám RANBP 2 gén mutációja miatt, alig léphet ki otthonról. Bármilyen vírusos megbetegedés komoly problémákat okozhat. Először nyolc hónapos korában kapott agyvelőgyulladást, majd kétévesen újra. Mindkétszer komába eset. Végül tavaly előtt Hollandiában megállapították nála ezt a rendkívül ritka betegségét. Mostanában állandón hőemelkedése van és sokat fáj a feje.Néha órákig zokog, annyira elviselhetetlen fájdalmat érez. A szívem szakad meg… Én itthon ápolásin vagyok vele, folyton aggódok, hogy el ne kapjon valamit. Még egy megfázás is súlyos leépülést jelenthet Hajninál . Ritka betegségek osztályára járunk, de nincs kezelés az állapotára. Ezek az apró kincsei teszik boldoggá. Elképesztő örömöt látok rajta, amikor a kezébe veszi őket…

Hirdetés

Szeretném egy kicsit bővíteni neki a gyűjteményét, ezért fordulok hozzátok! Legyetek oly kedvesek, aki teheti postázón neki ha van otthon feleslegesen heverésző kulcstartója, vagy különleges szappana amire már nincs szüksége. De egy megosztás is hatalmas segítség volna, hogy az egyetlen gyermekemet boldognak láthassam. Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek! Mi nem kérünk pénzt, élelmet, megoldjuk a kis életünket, ahogy tudjuk. De ezek az apróságok Hajnikámnak a MINDENT,a beteljesült boldogságot jelentik!

Címünk: Gombás Hajnalka 9124. Gyömöre Kossuth Lajos út 9.

Kapcsolat:  https://www.facebook.com/hajnalka.gombasnen

Köszönettel és tisztelettel:

Gombásné Hajnalka

Kérünk szépen minden kedves olvasónkat, hogy legalább egy megosztással segítsenek abban, hogy Hajnikának örömet tudjunk szerezni! Hálásan Köszönjük!

Forrás: www.anepszava.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés“Ő itt az én Hajnikám, akinek ez a ritka, borzalmas betegség tönkre teszi az életét. Neki már csak egyetlen kívánsága van, könyörögve kérlek, segítsetek egy megosztással valóra váltani! Hálásan köszönöm!”
error: Content is protected !!