Hirdetés

Senki sem szereti, ha megcsalják, de van 3 csillagjegy, amelyiket egyszerűen tilos megcsalni, mert borzalmas következményei lesznek.

Bika

A Bika a legbirtoklóbb csillagjegy. A Bikának a partnere a lelkében a tulajdona. Ha veszélyben érzi ezt, a Bika őrjöng, toporzékol, legrosszabb arcát mutatja. Ha megcsalsz egy Bikát, az azonnal lezárja a kapcsolatot, de nem is ez a legnagyobb baj. Utána tesz róla, hogy semmiből ne részesülj, amit korábban neked adott. Ez válásnál igen kellemetlen, mert a Bika, ha kizárt a szívéből, meg fog mindent tenni, hogy semmi se kaphass tőle. A közös gyerekeket ne láthasd, a közös vagyonból ne részesülj. És nincs könyörtelenebb egy dühös Bikánál, aki ráadásul sohasem felejt és bocsát meg.

Hirdetés

Skorpió

A Skorpió a Bikával ellentétben nem feltétlenül szakít, ha megcsalják. Sajnos. Ő ugyanis olyan sebet szerez ezzel, hogy a sérelmét 100 szorosan fogja visszaadni. Az sem érdekli, ha akár saját magát is elpusztítja ebben a folyamatban. A Skorpió nem bocsát meg, és főleg sohasem felejt, de nem ereszti áldozatát, hanem lassan tönkreteszi, úgy, hogy mire az rájön, miben van, már késő.

Oroszlán

Ne csald meg, mert vége lesz azonnal, de utána szét is marcangol. Az Oroszlán sem bocsátja meg az egóón esett hatalmas sérelmet. Seemi jóra nem számíthatsz tőle egy megcsalás után. Szeretett lényből egyszerű prédává válsz, aki egy könyörtelen ragadozó kezeibe került.

 

Akiket meg lehet csalni, mert megbocsátanak:

Nyilas: respektálja a szabadságot, ezért nem nyomoz. Persze, ha rájön, mi történt, nem fog tapsolni, de elfelejti.

Vízöntő: a legfüggetlenebb jegy, nem is féltékeny. Viszont azt gondolja, ő is azt csinál, amit akar

 

A többi jegyet nem ajánlatos megcsalni, de legalább nem halsz bele.

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésHa ezt a 3 csillagjegyű embert megcsalod, borzalmas következményei lesznek
error: Content is protected !!